کدخبر: ۱۰۰۵۸۰ لینک کوتاه

عقب نشینی فیس بوک دربرابر مدافعان حریم شخصی

فیس بوک برای تازه واردان گزینه پیش فرض ارسال پست ها را از همگان به دوستان تغییر داده است.

به گزارش اقتصاد روز به نقل از فارس، کاربرانی که به تازگی عضو فیس بوک شده اند شاهد تغییرات تنظیمات پیش فرض در این سایت هستند، به گونه‌ای که گزینه منتخب فیس بوک برای مشاهده همه پست‌های هر فرد به جای همگان به دوستان تغییر یافته است.
 
اگر چه این تغییر در ظاهر ساده است، اما به کاربران تازه وارد فیس بوک که آشنایی چندانی با تنظیمات پیچیده حریم شخصی آن ندارند، امکان می دهد تا از به خطر افتادن داده های شخصی خود تا حد امکان جلوگیری کنند، هر چند که این تغییر برای تامین امنیت کاربران این سایت کافی نیست.
 
پیش از این بسیاری از کاربران تازه فیس‌بوک که تصور می‌کردند نوشته‌های آنها را تنها دوستانشان می‌خوانند، با انتشار اطلاعات یا عکس‌های خصوصی و شخصی در پست هایشان دردسرهای زیادی برای خود و اعضای خانواده به وجود می‌آوردند.
 
فیس بوک همچنین اعلام کرده که با به روزرسانی تنظیمات حریم شخصی، کاری خواهد کرد تا کاربران دقیق‌تر درک کنند هر مطلب و پست آنها توسط چه کسانی قابل مشاهده خواهد بود. در ضمن اگر کاربران بخواهند مطلبی را به طور عمومی منتشر کنند، پیامی برای تایید این مساله توسط کاربر به نمایش درمی‌آید.
 
 

ارسال نظر

شاخص های مهم (تغییر نسبت به دیروز)

بیشتر

بیشتر