افزایش صادرات فولاد

کدخبر: ۱۶۶۹۱۱
در حالیکه هدف‌گذاری‌ها برای توسعه صادرات و کسب بازارهای جهانی در خصوص فولاد به اذعان انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ۵.۸ میلیون تن بود، دبیر این انجمن از صادرات ۵.۵ میلیون تن فولاد در سال گذشته خبر داد.
افزایش صادرات فولاد

رسول خلیفه سلطان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سنجش خروجی فولادسازان دیگر ارقام تولید نیست، اظهار کرد: بنابر وضعیتی که در تولید و جذب بازار صورت گرفته است، عملکرد فولاد نشان می‌دهد که از هدف‌گذاری ۵.۸ میلیون تنی صادرات فولاد در سال گذشته ۵.۵ میلیون تن صادرات قطعی صورت گرفته و این رقم از اهمیت بالایی برخوردار است، چراکه وضعیت خروجی فولاد را بر اساس صادرات محاسبه می‌کنیم، نه تولید.

وی در ادامه با اشاره به رشدی که در حوزه صادرات به وجود آمده است، گفت: رقمی که در سال گذشته به آن رسیدیم نشان می‌دهد رشد قابل توجهی در صادرات فولاد صورت گرفته و می‌توان گفت حدود ۲۷ درصد رشد صادرات فولاد نسبت به سال ۱۳۹۴ اتفاق افتاد که پیش‌بینی می‌کنیم این رشد با شتاب بیشتری ادامه داشته باشد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حالی که اوضاع فولاد را امیدوارکننده توصیف کرد، اظهار کرد که در دولت قبل دچار رکود در حوزه فولاد بودیم و رشد اقتصادی منفی بود اما می‌بینیم که با وجود خالص واردات ۱۱ میلیون تن فولاد در سال ۱۳۸۶ ، صنعت فولاد موفق شد به ۲.۵ میلیون تن خالص صادرات فولاد در زمان بعد از بحران و این رکود دامن‌گیر برسد که به عبارتی بیش از ۱۳ میلیون تن رشد و ارتقا در این صنعت محقق شده است.

پیش‌بینی رشد ۱۰ درصدی فولاد در سال آینده

خلیفه سلطان در ادامه با اشاره به رقم رشد فولاد در سال‌های گذشته گفت: با نگاهی به تاریخچه عملکرد فولاد می‌توان دید که در سال‌های گذشته رشد مناسبی در این صنعت صورت گرفته و در سال های قبل به طور میانگین نیز رشد صنعت فولاد حدود ۵.۷ درصد بود که پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند امیدوارکننده‌ای که در پیش است، در سال پیش رو این رشد می تواند به ۱۰ درصد هم افزایش یابد.

وی همچنین با اشاره به برنامه تولید ۵۵ میلیون تن فولاد که به عنوان یک هدف‌گذاری کلان از سوی دولت و متصدی معادن و صنایع معدنی یعنی وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح شده بود، فضای این رقم را بیشتر یک هدف‌گذاری عنوان کرد تا موضوعی که به صورت کامل دست‌یافتنی باشد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: در زمینه تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، فضایی وجود دارد که باید آن را به عنوان یک هدف بالادستی در نظر گرفت که ما هم در این مسیر حرکت می‌کنیم که البته وابسته به طرح‌های فولادی است که هم‌اکنون در دست ساخت بوده و قرار است طی سال‌های آینده وارد چرخه تولید این محصول شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید