درخواست ترامپ از چین برای توافق با ایران؟/ افشاگری رویترز از تصمیم آمریکا برای خرید نفت ایران از طریق 2 بانک چینی

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۵۷۳۵
اقتصادنیوز: خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه نوشت که دستیاران رئیس جمهور آمریکا معتقدند که شاید چین بتواند تصمیم‌گیرندگان ایرانی را به پذیرش توافق متقاعد کند.
درخواست ترامپ از چین برای توافق با ایران؟/ افشاگری رویترز از تصمیم آمریکا برای خرید نفت ایران از طریق 2 بانک چینی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، مقام‌های آمریکایی می‌گویند که دستیاران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور معتقدند که چین یکی از معدود طرف‌هایی است که قادر به متقاعد کردن تصمیم‌گیرندگان ایرانی برای دستیابی به توافق است.

خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه به نقل از این منابع که نامشان را فاش نکرد، نوشت: «انتظار می‌رود وزیر خزانه‌داری آمریکا موضوع تسهیل خرید نفت ایران توسط دو بانک چینی را مطرح کند».

در این گزارش همچنین ادعا شده است: «آمریکا و چین هم‌نظر هستند که هیچ کشوری نباید از تنگه هرمز عوارض عبور و مرور دریافت کند».

از سوی دیگر، سفارت چین در واشنگتن به رویترز گفت: «در موضوع ایران، اولویت فوری اکنون جلوگیری از بازگشت به جنگ به هر طریق ممکن است».

پیش از این نیز «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا گفته بود که واشنگتن از پکن می‌خواهد تا از نفوذ خود برای کمک به حل بحران در غرب آسیا و تنگه هرمز استفاده کند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O