موج صعودی دلار، طلا و سکه/ طلا پیشتاز شد+ فیلم

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۵۷۱۴۵
اقتصادنیوز: بورس عملکرد بهتر از روزهای گذشته داشت و توانست ارزش معاملات ۲۹ همتی را ثبت کند که ۷ همت از آن مربوط به سهام و حق‌تقدم بود.
موج صعودی دلار، طلا و سکه/ طلا پیشتاز شد+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، بازار دیروز با ثبت ۱۲.۶ همت ارزش معاملات و ۲.۳ همت ورود پول حقیقی در صندوق‌های طلا آغاز شد؛ صندوق‌هایی که از همان دقایق ابتدایی با افزایش آرام تقاضا همراه شدند و در نهایت توانستند میانگین بازدهی ۱.۸۳ درصدی را ثبت کنند.

در میان آن‌ها، عیار، مثقال و کهربا با حباب بیش از ۱.۵ درصد در صدر قرار گرفتند، در حالی‌که میانگین حباب کل صندوق‌ها تنها ۰.۳ درصد بود. صندوق‌های گلدا و زمرد نیز با حباب منفی نیم و منفی ۰.۴ درصد کمترین فاصله قیمتی را ثبت کردند.

از نظر رشد روزانه، زرگر و نفیس پیشتاز بودند و عیار، طلا و مثقال بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

در ترکیب دارایی‌ها نیز تفاوت معناداری دیده می‌شد؛ لیان، زروان، درخشان و گنج طبق آخرین گزارش کدال ۱۰۰ درصد پرتفوی خود را به شمش اختصاص داده‌اند، در حالی که زرفام، زر و رزگلد بیشترین میزان سکه را در سبدشان نگه می‌دارند.

در بازار فیزیکی، شمش ۲۴ عیار با رشد ۳.۴ درصدی به ۱۶ میلیون و ۴۸۸ هزار تومان رسید.
طلای ۱۸ عیار روی ۱۲ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان، و هر مثقال طلا در محدوده ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد.
سکه امامی نیز روند رکوردزنی را ادامه داد و ضمن لمس ۱۲۷ میلیون تومان، در پایان روز روی ۱۲۶ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان ایستاد.
 
نیم‌سکه ۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار و ربع‌سکه ۳۷ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان قیمت خوردند.
 
در بازار ارز، دلار ۱۱۸ هزار و ۹۷۵ تومان، یورو ۱۳۸ هزار و ۳۳۰ تومان و درهم ۳۲ هزار و ۴۰۶ تومان ثبت شدند.
در بازار جهانی، انس طلا معاملات هفته را از ۴۲۴۰ دلار آغاز کرد اما ستاره اصلی بازار نقره بود که با رسیدن به ۵۸ دلار بازدهی سالانه‌اش را به ۱۰۰ درصد رساند؛ در مقابل طلا تنها ۶۰ درصد بازدهی داشته است. نقره در بورس کالای ایران نیز با رشد ۴.۶ درصدی به ۲۳۱ هزار و ۲۱۲ تومان رسید و مس هم با رشد سه‌درصدی در قیمت یک‌میلیون و ۲۰۱ هزار تومان معامله شد. اما بازار رمزارزها حال و روز خوبی نداشت؛ بیت‌کوین بار دیگر به زیر ۹۰ هزار دلار عقب‌نشینی کرد و به ۸۵٬۴۵۰ دلار رسید و اتریوم نیز با افت ۷ درصدی روی ۲۷۵۵ دلار قرار گرفت.

بورس اما عملکردی بهتر از روزهای گذشته داشت و توانست ارزش معاملات ۲۹ همتی را ثبت کند که ۷ همت از آن مربوط به سهام و حق‌تقدم بود.

در کنار این رشد، شاهد ۸۹۸ میلیارد تومان ورود پول حقیقی و در مقابل ۴۸۰ میلیارد تومان خروج از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم. ارزش معاملات صندوق‌های اهرمی به ۲.۳ همت رسید و صندوق‌های سهامی و مختلط نیز در مجموع ۳.۵ همت معامله داشتند و ۱۶۰ میلیارد تومان ورود پول حقیقی را تجربه کردند.

شاخص کل با رشد ۴۰ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۰۸ واحد رسید و ۶۲ درصد نمادها در محدوده مثبت قرار گرفتند.

صنایع زغال‌سنگ، کانه‌های فلزی و حمل‌ونقل بیشترین بازدهی را داشتند و بیشترین ورود پول نیز به گروه استخراج کانه‌های فلزی انجام شد؛ در مقابل فلزات اساسی و بانک‌ها همچنان شاهد خروج پول بودند.
رشد قیمت جهانی و داخلی طلا اثر خود را در برخی نمادها از جمله فزر نشان داد، هرچند نمی‌توان این نماد را معادل مستقیم طلا دانست. نرخ بهره بدون ریسک نیز دیروز ۳۷.۳۹ درصد ثبت شد تا برای سومین روز متوالی بالای ۳۷ درصد باقی بماند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید