شیوع کرونا در قم ربطی به طلاب چینی جامعه المصطفی ندارد

کدخبر: ۳۲۶۶۶۰
اقتصادنیوز: مدیر حوزه‌های علمیه گفت: از المصطفی در دو ماه اخیر دو نفر از چین پذیرش شده که روال قرنطینه را طی کرده‌اند و قطعاً ورود کرونا ربطی به طلاب چینی المصطفی ندارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، آیت الله علیرضا اعرافی عصر دوشنبه در دیدار حجت الاسلام سید حافظ ریاض نقوی رئیس حوزه علمیه جامعه المنتظر و رئیس سازمان وفاق المدارس شعبه پاکستان که در دفتر مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، عنوان کرد: اجتهاد تقلید و امر به معروف و نهی از منکر و اصول از مباحثی است که بنده در دروس مطرح می‌کنم و به تقریر درخواهد آمد.

وی افزود: در سال جاری فقه روابط اجتماعی را تدریس می‌کنیم و با نگاه فقهی به این مسائل نگاه می‌شود؛ در حوزه هم قریب به ۲۰۰ گرایش ایجاد شده است.

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های علمی گفت: بنده علی رغم داشتن مسئولیت حتی یک روز نیز کار علمی را قطع نکردم.

آیت الله اعرافی با اشاره به سفری که به هند داشت، مطرح کرد: بنده که وارد دروازه شهر علیپور شدم، دیدم که تمام خیابان‌ها از جمعیت موج می‌زند؛ استقبال به حدی بود که ما مجبور شدیم سریعاً حرکت کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در قم گفت: از المصطفی در دو ماه اخیر دو نفر از چین پذیرش شده که روال قرنطینه را طی کرده‌اند و قطعاً ورود کرونا ربطی به طلاب چینی جامعه المصطفی ندارد.

قریب به ۲۳ میلیون دانشجو و طلبه در پاکستان وجود دارد

حجت الاسلام سید حافظ ریاض نقوی نیز در این دیدار با اشاره به لزوم حفظ اشتراکات با اهل سنت عنوان کرد: سعی ما بر این است که با علمای اهل سنت افتراق نداشته باشم.

وی افزود: قریب به ۲ میلیون ۳۰۰ هزار طلبه اهل سنت در پاکستان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز طلبه شیعه هستند و باید برای مصرف آنها فکری بشود؛ این طلاب باید در عرصه‌های مختلف بتوانند منشأ خیر باشند.

رئیس حوزه علمیه جامعه المنتظر لاهور گفت: در گذشته با اهل سنت در قالب ۵۵ جلسه بررسی کردیم که این میزان تحصیل کردن برای کسب مدرک صرف درست نیست، عده‌ای بیان کردند که اگر در مدارس خودمختاری وجود داشته باشد، ما این را قبول می‌کنیم.

حجت الاسلام نقوی خاطرنشان کرد: امروز نیز ما می‌گوئیم که اگر آزادی و خودمختاری باشد، ما قول آنها را قبول خواهیم کرد؛ برخی از طلاب و دانشجویان پاکستان پیشرفت کرده‌اند و در بهترین دانشگاه‌های دنیا در حال تدریس هستند.

وی ادامه داد: اینکه فارغ التحصیلان ما در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند اهمیت دارد، در غیر این صورت قرار نیست همه امام جماعت شوند.

رئیس سازمان وفاق المدارس شیعه پاکستان یادآور شد: اهل سنت از دولت پاکستان واهمه دارند، اما ما از دولت ترسی نداریم و اصول خود را به پیش می بریم.

حجت الاسلام نقوی ادامه داد: در سال ۱۹۳۹ میلادی نخستین مدرسه علمیه در پاکستان تاسیس شد، طلابی که وارد حوزه‌های علمیه این کشور شدند، در ابتدا تحصیلات متفاوتی داشتند.

وی تصریح کرد: در ابتدا تصور این بود که طلاب در همین حد که بتوانند احکام نماز و روزه بدانند برای جامعه کافی است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید