استفاده جنگنده‌های ارتش ایران از بمب‌های یاسین

کدخبر: ۳۷۰۹۳۱
اقتصادنیوز: جنگنده بمب‌افکن‌های فانتوم نیروی هوایی ارتش در رزمایش فدائیان حریم ولایت اهداف زمینی را با استفاده از بمب‌های هوشمند و نقطه‌زن یاسین منهدم کردند.
استفاده جنگنده‌های ارتش ایران از بمب‌های یاسین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در دومین روز از مرحله اصلی و فاز عملیاتی نهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت، جنگنده‌های اف ۴ و هواپیمای رهگیر میگ ۲۹ با استفاده از موشک‌های بهینه شده و ارتقا یافته در محیط واقعی جنگ الکترونیک، اهداف زمینی و هوایی را با موفقیت منهدم کردند.

امیر سرتیپ دوم خلبان فرهاد گودرزی، سخنگوی نهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت با اعلام خبر فوق گفت: در این مرحله از رزمایش، هواپیمای بمب افکن اف ۴ با شلیک بمب‌های نقطه‌زن، هوشمند، هدایت شونده و دورایستای یاسین اهداف از پیش تعیین شده را با موفقیت منهدم کرد.

وی افزود: همچنین هواپیمای میگ ۲۹ با شلیک موشک‌های بهینه شده هوا به هوا، موشک شلیک شده از سوی هواپیمای دشمن فرضی را با موفقیت رهگیری و منهدم کرد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید