توئیت کنایه‌آمیز شمخانی به عهدشکنان برجام + تصویر

کدخبر: ۴۷۸۲۰۱
اقتصادنیوز: دبیر شورای عالی امنیت ملی امشب 3 اسفند در توئیتی نوشت: توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای ⁧‫ایران‬⁩ باید چون شمشیر داموکلس همواره بر بالای سر عهدشکنان باقی بماند تا تضمینی واقعی برای اجرای تعهداتشان باشد.
توئیت کنایه‌آمیز شمخانی به عهدشکنان برجام + تصویر

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امشب (سه شنبه) در توئیتی نوشت: توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای ⁧‫ایران‬⁩ باید چون شمشیر داموکلس همواره بر بالای سر عهدشکنان باقی بماند تا تضمینی واقعی برای اجرای تعهداتشان باشد.

وی افزود: سال ۹۷ و پس از خروج ⁧‫آمریکا‬⁩ از برجام، بهتر بود که مطابق تدبیر رهبری از این «تضمین ذاتی» بیشتر و تاثیرگذارتر استفاده می‌شد.

photo_2022-02-22_20-22-25

دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و فرمت‌های مختلف در حال برگزاری است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید