فوری/ شلیک چند موشک در خلیج عدن

کدخبر: ۶۳۴۵۴۷
اقتصادنیوز: شرکت امنیت دریایی امبری از یک حادثه امنیتی جدید در خلیج عدن خبر داد..
فوری/ شلیک چند موشک در خلیج عدن

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شرکت امنیت تجارت دریایی انگلیس«امبری» اعلام کرد: گزارشی درباره شلیک چند موشک در خلیج عدن دریافت کردیم.

خبر مرتبط
حمله پهپادی سنگین نیروهای یمن در دریای سرخ و خلیج عدن

اقتصادنیوز: ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از حمله گسترده نیروهای ارتش یمن با ۱۵ پهپاد در دریای سرخ و خلیج عدن خبر داد.

براساس گزارش الجزیره، این شرکت تأکید کرد: از کشتی‌های موجود در اطراف جزیره سقطری می‌خواهیم تمام تحرکات خود را کاهش دهند.

ارتش یمن از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی توسط جنبش حماس علیه رژیم صهیونیستی و آغاز جنگ ویرانگر غزه، رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ تحت محاصره دریایی قرار داده است و کشتی‌های این رژیم و کشتی‌های مرتبط با آن را هدف قرار می‌دهد.

ارتش یمن در روزهای اخیر بر حملات خود علیه کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی افزوده است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید