خشم آمریکا از تصویب قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در عراق

کدخبر: ۶۴۳۴۳۰
اقتصادنیوز: تصویب قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی توسط پارلمان عراق باعث ابراز خشم و نارضایتی آمریکا شد.
خشم آمریکا از تصویب قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در عراق

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

به نقل از بغداد الیوم، در این راستا «متئو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» در موضعی مداخله جویانه اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم.

وی مدعی شد: این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید