این مدیران بازداشت شدند+ جزئیات

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۶۵۰۹۱۴
اقتصادنیوز: رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت چند مدیر دولتی مازندران به اتهام اختلاس شبکه‌ای خبر داد.
این مدیران بازداشت شدند+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران گفت: یکی از مدیران کل مرتبط با امور انفال به همراه معاون، برخی کارکنان و شرکت وابسته به اتهاماتی از جمله تشکیل شبکه اختلاس، تضییع و تبانی در اموال دولتی بازداشت شدند.

او همچنین با یادآوری بازداشت مدیرکل یکی از ادارات دولتی مازندران طی روز‌های اخیر، از اقرار متهمین به اختلاس خبر داد و افزود: ارتشا، دریافت رشوه، تضییع و تبانی در اموال دولتی و جنگل خواری در کنار اختلاس شبکه‌ای از جمله برخی اتهامات مدیرکل مذکور عنوان شده است.

خبر مرتبط
حکم دیوان بین‌المللی دادگستری الزام‌آور است/ عملیات نظامی در رفح متوقف شود

کمیسیونر مدیریت بحران اروپا تاکید کرد که احکام دیوان بین‌الملل دادگستری الزام‌آور است و اسرائیل باید حکم این دادگاه را در مورد توقف عملیات نظامی در رفح اجرا کند.

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: برخورد دستگاه قضایی استان با هرگونه فساد قاطع، جدی و بدون مماشات خواهد بود.

خبر مرتبط
کاخ سفید و وزارت دادگستری باید فوراً از من عذرخواهی کند

اقتصادنیوز: رئیس‌ جمهور پیشین آمریکا در رسانه اجتماعی خود (تروث سوشیال) نوشت که کاخ سفید به خاطر پرونده حق السکوت باید از او عذرخواهی کند.

ارسال نظر

کارگزاری مفید