آخرین وضعیت حق‌آبه هیرمند/طالبان کوتاه آمدند؟

کدخبر: ۶۵۱۶۴۰
اقتصادنیوز: وزیر نیرو گفت: در روزهای اخیر طالبان بخشی از حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد.
آخرین وضعیت حق‌آبه هیرمند/طالبان کوتاه آمدند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم،علی‌اکبر محرابیان در آیین بهره‌برداری از بهره‌برداری 28 پروژه آب و برق سیستان‌و‌بلوچستان‌ اظهار داشت:  اجرای طرح‌های کلان آبرسانی در سه مرحله از جمله‌ تأمین آب شهرهای سیستان و زاهدان، انتقال آب از مرزهای شرقی به زاهدان (تهلاب)، انتقال آب از دریای عمان، و جهاد آبرسانی به یک هزار و 751 روستای سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفت.

خبر مرتبط
مذاکره کنندگان ایرانی بلد نیستند با طالبان درباره حقابه هیرمند گفتگو کنند

روزنامه فرهیختگان نوشت: مذاکره‌کنندگان ایرانی بلد نیستند که یک مذاکره برد-برد با دولت افغانستان و طالبان انجام دهند که ورود آب به ایران درنهایت به نفع هر سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان خواهد بود.

وی از طرح تأمین آب منطقه سیستان و شهر زاهدان به عنوان طرحی اولویت‌دار یاد کرد و گفت: این طرح به همت همه دست‌اندرکاران در حوزه آب و برق وزارت نیرو با اعتبار 5500 میلیارد تومان شامل احداث خطوط انتقال آب، برق و کارخانه آب‌شیرین‌کن در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

محرابیان بیان کرد: با توجه به کاهش منابع آبی در منطقه سیستان و شهر زاهدان و ضرورت تأمین آب شرب با تکیه بر منابع سرزمینی، این طرح با تأمین آب از منطقه دَشتَک از سال 1401 آغاز شد و نیاز آبی ساکنان را تأمین خواهد کرد.

وزیر نیرو به طرح جهاد آبرسانی به 10 هزار روستای کشور در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای ارتقای شاخص‌های آب شرب روستایی کشور آغاز شد که 25 درصد از روستاهای هدف به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید