توئیت بقایی از شدت خشونت علیه زنان و دختران در غزه

کدخبر: ۶۸۸۰۱۴
اقتصادنیوز: اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی با بیان اینکه در یک سال اخیر ده‌ها هزار نفر از زنان و دختران فلسطینی کشته یا زخمی شده‌اند، تاکید کرد: سطح و شدت خشونت علیه زنان و دختران در غزه بی‌سابقه و تکان‌دهنده است.
توئیت بقایی از شدت خشونت علیه زنان و دختران در غزه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، بقایی در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: در روز بین‌المللی منع خشونت علیه زنان به یاد خشونت شدید ناشی از چند دهه اشغالگری بی‌رحمانه و نسل‌کشی استعماری در فلسطین اشغالی باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: سطح و شدت خشونت علیه زنان و دختران در غزه بی‌سابقه و تکان‌دهنده است، در یک سال اخیر ده‌ها هزار نفر از زنان و دختران فلسطینی کشته یا زخمی شده‌اند و کل مادران و زنان و دختران غزه در معرض گرسنگی و کوچ اجباری مکرر هستند.

خبر مرتبط
بقایی هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ونزوئلا را محکوم کرد

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به اینکه ایران از رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا حمایت می‌کند، گفت: ایران هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ونزوئلا را به‌عنوان اقدامی خلاف حقوق بین‌الملل می‌داند.

وی تصریح کرد: دنیا باید در دفاع از زنان و دختران فلسطینی به پا خیزد.

توئیت بقایی

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید