کرملین دیدار پوتین و ترامپ را ضروری خواند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۱۸۲۸۱
اقتصادنیوز: کرملین گفت: ملاقات پوتین و ترامپ ضروری است.
کرملین دیدار پوتین و ترامپ را ضروری خواند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سخنگوی کاخ کرملین ملاقات روسای جمهوری روسیه و آمریکا را ضروری توصیف کرد.

 دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین می‌گوید که ملاقات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی وی، ضروری است.

پسکوف دراین‌باره گفت: پیش از این بارها درباره این موضوع که ملاقاتی بین رهبران دو کشور، نقل محافل است، حرف زده‌ایم و باور داریم که چنین(دیداری) بدون شک ضروری است.

وی افزود: این ملاقات باید به طور مقتضی تدارک دیده شود و نیازمند اقدامات و تلاش‌هایی در سطوح مختلف است. همچنین تداوم تماس‌هایی که آغاز شده و در جریان است، ضرورت دارد.

پسکوف تاکید کرد که هنوز جزئیات مرتبط با تاریخ و مکان دیدار احتمالی پوتین و ترامپ، مشخص نشده است. پیش‌تر، ترامپ مدعی شد که احتمال دارد در ماه مه در عربستان با پوتین دیدار کند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید