چراغ سبز پوتین برای همکاری با اوکراین پس از یک تماس تلفنی

کدخبر: ۷۲۰۸۰۹
اقتصادنیوز: رئیس جمهور روسیه پس از تماس تلفنی با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود اعلام کرد: ما آماده همکاری با اوکراین در مورد یک یادداشت تفاهم در مورد معاهده صلح آینده هستیم.
چراغ سبز پوتین برای همکاری با اوکراین پس از یک تماس تلفنی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پس از تماس تلفنی با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود اعلام کرد: ما آماده همکاری با اوکراین در مورد یک یادداشت تفاهم در مورد معاهده صلح آینده هستیم.

اسپوتنیک گزارش داد، پوتین با اشاره به اینکه تماس تلفنی‌اش با ترامپ دو ساعت به طول انجامیده است، تاکید کرد که روسیه آماده همکاری در راستای پایان جنگ در اوکراین است.

او گفتگوی خود با ترامپ را معنادار، صریح و بسیار مفید خواند و افزود که از ترامپ به خاطر مشارکت آمریکا در از سرگیری مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین قدردانی کرده است.

خبر مرتبط
پیام جدید قالیباف منتشر شد

اقتصادنیوز: رئیس مجلس پیامی به دومین کنگره ملی شهید آیت‌الله سید حسن مدرس (ره) و یک هزار و ۲۲۲ شهید شهرستان‌های کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ صادر کرد.

پوتین تصریح کرد: روسیه طرفدار توقف خصومت‌ها است، اما لازم است موثرترین مسیرها به سمت صلح توسعه یابد. ترامپ در این تماس تلفنی، موضع خود را در مورد پایان دادن به خصومت ها در اوکراین بیان کرد.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: روسیه طرفدار حل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین است و آماده کار روی تفاهم نامه‌ای با اوکراین، از جمله آتش بس، است. روسیه و اوکراین باید به مصالحه‌ای برسند که برای همه طرف‌ها مناسب باشد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید