بالارفتن تنش‌ها و خطرات در خاورمیانه، آمریکایی‌ها را فراری داد

کدخبر: ۷۲۴۴۱۸
با تشدید تنش‌ها و خطرات در خاورمیانه، آمریکا مجوز خروج کارکنان غیرضروری و افراد خانواده کارمندان این کشور در خاورمیانه را صادر کرده است.
بالارفتن تنش‌ها و خطرات در خاورمیانه، آمریکایی‌ها را فراری داد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، همزمان با بالارفتن تنش‌ها و خطرات در خاورمیانه، ایالات متحده مجوز خروج کارکنان غیرضروری و افراد خانواده کارمندان این کشور در خاورمیانه را صادر کرده است.

پایگاه‌های خبری مختلف هم‌چون آکسیوس  وخبرگزاری‌های رویترز و آسوشیتدپرس، به نقل از مقام‌های آگاه در وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داده‌اند که همزمان با بالارفتن تنش‌ها و خطرات در خاورمیانه، ایالات متحده مجوز خروج کارکنان غیرضروری و افراد خانواده کارمندان این کشور در بحرین و کویت را صادر کرده است.

 

یک مقام رسمی عراق و یک مقام رسمی آمریکایی هم به رویترز گفته‌اند که سفارت این کشور در بغداد آماده می‌شود تا فرمان تخلیه دریافت کند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید