واکنش سازمان ملل به خبر مذاکرات میان ایران و اروپا

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۱۵۷۷
اقتصادنیوز: سازمان ملل روز جمعه اعلام کرد که این سازمان در مذاکرات میان ایران و 3 کشور اروپایی دخالتی ندارد.
واکنش سازمان ملل به خبر مذاکرات میان ایران و اروپا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، معاون سخنگوی سازمان ملل در نشست خبری این سازمان با اعلام خبر بالا گفت: «فکر نمی‌کنم ما در این روند دخیل باشیم. این موضوع بین کشورهای اروپایی و ایران است.»

وی افزود با همه اوصاف سازمان ملل همچنان به‌طور جداگانه و به‌ویژه از طریق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این موضوع فعال است.

«باراک راوید» خبرنگار آکسیوس ساعاتی پیش در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یک منبع مطلع اعلام کرده که دیپلمات‌های ارشد تروئیکای اروپایی و ایران هفته آینده برای یک توافق هسته‌ای احتمالی یا یکدیگر دیدار می‌کنند.»

خبر مرتبط
فوری/ ایران در حال بررسی پیشنهاد اروپا برای دور جدید مذاکرات

اقتصادنیوز: ایران در حال بررسی درخواست سه کشور اروپایی برای ازسرگیری مذاکرات است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دیدار به احتمال قوی در وین یا ژنو برگزار خواهد شد اعلام کرد که انتظار می‌رود ایران «کاظم غریب آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه و «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر خارجه را به این مذاکرات بفرستد.

ارسال نظر

کارگزاری مفید