دستور فوری دادستان کل کشور درباره حمله تروریستی زاهدان

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۳۰۸۰
اقتصادنیوز: دادستان کل کشور خواستار شناسایی فوری گروه‌ها و شبکه‌های پشت‌پرده اقدام تروریستی به ساختمان دادگستری زاهدان شد.
دستور فوری دادستان کل کشور درباره حمله تروریستی زاهدان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه،   در پی حمله تروریستی صبح امروز به ساختمان دادگستری استان سیستان و بلوچستان در زاهدان که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از هم‌میهنان شد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور، با صدور دستوری ویژه خواستار شناسایی فوری گروه‌ها و شبکه‌های پشت‌پرده این اقدام تروریستی و برخورد قاطع با آنان شد.

دادستان کل کشور با تسلیت به خانواده‌های شهدا و آرزوی بهبودی مجروحین حادثه، به دادستان عمومی و انقلاب زاهدان مأموریت داد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های امنیتی و اطلاعاتی، هویت و ابعاد فعالیت این گروه تروریستی را به‌سرعت شناسایی و پیگیری کند تا با عناصر پشتیبان این جنایت برخوردی عبرت‌آموز صورت گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی با محکوم کردن این اقدام تروریستی، آن را تلاش ناکام دشمنان برای برهم زدن امنیت کشور و وحدت ملت ایران دانست و تأکید کرد: دشمنان پس از شکست در پروژه جنگ ترکیبی ۱۲ روزه، این‌بار با اقدامات کور تروریستی وارد میدان شده‌اند، اما ملت ایران بدانند که با یاری خدا و تلاش نیرو‌های امنیتی، انتظامی و قضایی، پاسخ قاطع و سختی در انتظار طراحان و حامیان این جنایت خواهد بود.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید