اقدام نتانیاهو برای راضی کردن حریدی ها

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۴۹۴۸
اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون خارجه و امنیت کنست برکنار شد.
اقدام نتانیاهو برای راضی کردن حریدی ها

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا،  نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در راستای بقای سیاسی خود به حریدی‌ها نیاز دارد، رئیس کمیسیون خارجه و امنیت پارلمان این رژیم را که بر انجام خدمت سربازی حریدی‌ها اصرار داشت، برکنار کرد.

یسرائیل هیوم گزارش داد: پس از اختلاف نظر یولی ادلشتاین، رئیس کمیسیون خارجه و امنیت کنست با کابینه به دلیل پافشاری ادلشتاین بر سر تصویب قانون خدمت سربازی حریدی‌ها، کمیسیون کنست با برکناری وی موافقت کرد.

در واکنش به این امر، بنی گانتز، رهبر حزب آبی و سفید اعلام کرد: شرم‌آور است که یولی ادلشتاین، نماینده کنست، به دلایل سیاسی از کمیسیون امور خارجه و دفاع برکنار شد.

همزمان، یائیر گولان، رهبر حزب مخالف ائتلاف دموکرات‌ها تصریح کرد: برکناری ادلشتاین از کمیسیون امور خارجه و دفاع کنست با هدف دفاع از فرار دسته‌جمعی از خدمت سربازی صورت گرفته است.

در همین خصوص، آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» عنوان داشت: کابینه به فراریان از خدمت سربازی اهمیت می‌دهد و کسانی را که در ارتش خدمت می‌کنند به حال خود رها می‌کند. این کابینه باید سرنگون شود.

 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید