آمریکا اعتراف کرد/ حمله به ناوگان صمود به دستور شخص نتانیاهو انجام شد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۴۶۱۵۵
اقتصادنیوز: دو مقام اطلاعاتی ایالات متحده در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس» این کشور تایید کردند که حملات علیه ناوگان صمود کار رژیم صهیونیستی بود.
آمریکا اعتراف کرد/ حمله به ناوگان صمود به دستور شخص نتانیاهو انجام شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس،  در حالی که حمایت‌های واشنگتن از نسل‌کُشی علیه غزه ادامه دارد، مقام‌های آمریکایی سرانجام اعتراف کردند که حملات روزهای هفدهم و هجدهم شهریور به دو کشتی ناوگان صمود توسط اسرائیلی‌ها انجام شد.

آن زمان در خبرها آمده بود که رژیم صهیونیستی به بزرگترین کشتی از ناوگان صمود در ساحل تونس حمله کرد؛ این کاروان دریایی برای شکستن محاصره غزه در تونس پهلو گرفته بود.

طبق گزارش خبرنگار شبکه الجزیره، «گرتا تونبرگ» و دیگر فعالان ناوگان صمود برای کمک‌رسانی به غزه، در زمان حمله اسرائیل در یکی از این کشتی‌ها حضور داشتند.
 
حالا امروز، دو مقام اطلاعاتی ایالات متحده در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس» این کشور تایید کردند که این حمله کار رژیم صهیونیستی بود.
 
آنها گفتند که « ۸ و ۹ سپتامبر (۱۷ و ۱۸ شهریور)، اسرائیل عملیاتی را از یک زیردریایی انجام داد و با پرتاب پهپاد و استفاده از بمب‌های آتش‌زا، دو کشتی ناوگان صمود را که در بندر سیدی بوسعید تونس پهلو گرفته بودند، هدف قرار داد. این عملیات شخصاً توسط بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، تأیید شده بود.»

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید