سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت: رهبر انقلاب درباره لوایح پالرمو و CFT هیچ توصیهای نداشتهاند
اقتصادنیوز: سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: رهبر انقلاب تصمیم گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع تشخیص محول کردند و در این موضوع هیچ توصیه ای نداشتند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، سید محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به انتشار مصاحبهای از حجت الاسلام غضنفرآبادی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از انعکاس نادرست این مصاحبه و با بیان اینکه این مصاحبه تقطیع شده و مربوط به حدود ۲ سال گذشته است، گفت: نظر رهبر انقلاب که در این مصاحبه مورد استناد قرار گرفته است مربوط به طرح مجلس برای طرح ساماندهی اسناد عادی و قولنامهای و الزام ثبت رسمی معاملات است و هیچ ارتباطی با لوایح پالرمو و CFT ندارد.
وی تاکید کرد: رهبر انقلاب تصمیم گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع تشخیص محول کردند و در این موضوع هیچ توصیه ای نداشتند.
ارسال نظر