دستور ترامپ برای حمله به یک شناور ونزوئلایی/ 6 نفر کشته شدند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۴۸۲۵۸
اقتصادنیوز: وزیر جنگ آمریکا گفت که صبح امروز به وقت محل در جنوب کارائیب در سواحل ونزوئلا، یک حمله مرگبار علیه یک کشتی مظنون به قاچاق مواد مخدر انجام شد.
دستور ترامپ برای حمله به یک شناور ونزوئلایی/ 6 نفر کشته شدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که دستور حمله مرگبار به یک شناور در سواحل ونزوئلا است را صادر کرده است و در این ماموریت 6 نفر کشته شدند.

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا نیز گفت که صبح امروز به وقت محل در جنوب کارائیب در سواحل ونزوئلا، یک حمله مرگبار علیه یک کشتی مظنون به قاچاق مواد مخدر انجام شد.

این ششمین حمله به چنین کشتی‌ از ماه اوت تاکنون است. در حمله قلبی نیز چهار خدمه شناور کشته شدند و بنابر ادعای وزیر جنگ آمریکا هیچ یک از نیروهای آمریکایی آسیب ندیدند. دولت ونزوئلا تاکنون واکنشی یه این تجاوز جدید آمریکا نشان نداده است.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید