دست رد دیوان بین‌المللی کیفری بر سینه اسرائیل/ نتانیاهو و گالانت بازداشت می شوند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۴۸۷۶۷
اقتصادنیوز: دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درخواست صدور احکام بازداشت برای نتانیاهو و گالانت را به دلیل جرایم جنگی و جنایات علیه بشریت ارائه کرده بود.
دست رد دیوان بین‌المللی کیفری بر سینه اسرائیل/ نتانیاهو و گالانت بازداشت می شوند

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که که دیوان بین‌المللی کیفری (ICC) درخواست این رژیم برای لغو احتمالی احکام بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ مستعفی این رژیم و همچنین توقف تحقیقات را رد کرده است.

 این تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری ضربه قابل توجهی به تلاش‌های اسرائیل برای اجتناب از پاسخگویی در قبال اقدامات خود در جنگ غزه محسوب می‌شود.

پیش از این، دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درخواست صدور احکام بازداشت برای نتانیاهو و گالانت را به دلیل جرایم جنگی و جنایات علیه بشریت ارائه کرده بود.

همچنین فادی عبدالله سخنگوی دیوان بین‌المللی کیفری در اظهاراتی تأکید کرده بود که تعلیق فعالیت کریم خان دادستان کل این دادگاه، هیچ تأثیری براعتبار دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت ندارد.

عبدالله در حاشیه «کنفرانس بین‌المللی حمایت از خبرنگاران در مناطق درگیری مسلحانه » در دوحه اعلام کرد که این دستور به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در جنگ نسل کشی غزه صادر شده ولازم الاجرا است.

وی افزود که دستورات بازداشت نتانیاهو و گالانت همچنان معتبر است و تنها قضات دادگاه می‌توانند آن‌ را لغو کنند.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی پیش تر تاکید کرده بود که آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای فلسطینی موجب توقف پیگیری جنایات رژیم اسرائیل در پرونده شکایت پرتوریا علیه این رژیم در دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) در لاهه نخواهد شد.

«سیریل رامافوسا» در سخنانی در «شورای ملی استان‌ها» (جایگزین مجلس سنای آفریقای جنوبی) در «کیپ تاون» با بیان این مطلب تاکید کرد که آفریقای جنوبی مصمم است پرونده شکایت سال ۲۰۲۳ علیه اسرائیل را در دادگاه لاهه با جدیت پیگیری کند.

رامافوسا تصریح کرد: توافق صلح (در غزه) که ما البته از آن استقبال می‌کنیم، هیچ تاثیری بر پرونده شکایت ما در دیوان بین‌المللی دادگستری نخواهد داشت.

پیگیری جنایات رژیم اسرائیل در حالیست که بنا بر آمار منابع بهداشتی فلسطینی، نظامیان این رژیم از اکتبر ۲۰۲۳ تا زمان آتش‌بس در غزه، بیش از ۶۷ هزار تن از فلسطینیان را در این منطقه کشتار کردند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید