خبر مهم مقام آمریکایی درباره دیدار آتی ترامپ ـ شی

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۰۶۵۸
اقتصادنیوز: معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت تماس تلفنی وزرای خارجه ایالات متحده و چین بر روابط دوجانبه این ۲ کشور و دیدار آتی روسای جمهورشان متمرکز بود.
خبر مهم مقام آمریکایی درباره دیدار آتی ترامپ ـ شی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «تامی پیگوت» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه با اشاره به تماس تلفنی «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین با «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه ایالات متحده بیان کرد: «وزرای خارجه آمریکا و چین درباره روابط دوجانبه و دیدار قریب‌الوقوع دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین در کره جنوبی گفت‌وگو و رایزنی کردند.»

اسپوتنیک گزارش داد، پیگوت تاکید کرد: «مارکو روبیو امروز با مدیر دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجه حزب کمونیست چین و وانگ یی، وزیر امور خارجه این کشور صحبت کرد. این ۲ نفر در مورد اهمیت روابط ایالات متحده و چین و دیدار قریب‌الوقوع بین رئیس‌جمهور ترامپ و رئیس‌جمهور شی در بوسان کره جنوبی گفت‌وگو کردند.»

سفارت چین در آمریکا نیز در بیانیه‌ای در مورد این تماس تلفنی، امروز اعلام کرد که روابط بین این ۲ قدرت می‌تواند تثبیت شود و در صورت اجرای توافقات رهبران توسط طرفین، رو به جلو حرکت کند و از واشنگتن خواست از توسل به فشار در روابط با پکن خودداری کند.

قرار است دونالد ترامپ روز سه‌شنبه وارد بوسان، کره جنوبی شود و در حاشیه این رویداد در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا ـ اقیانوسیه (APEC) شرکت کند و با شی جین‌پینگ گفت‌وگوهایی داشته باشد.

چند روز پیش، ترامپ ابراز اطمینان کرد که مذاکرات آتی با شی جین‌پینگ «به خوبی پیش خواهد رفت».

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید