طالبان پاکستان مسئولیت بمب‌گذاری مرگبار در اسلام‌آباد را بر عهده گرفت

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۳۴۳۷
اقتصادنیوز: طالبان پاکستان مسئولیت حمله مرگبار امروز (سه‌شنبه) در پایتخت پاکستان را بر عهده گرفت.
طالبان پاکستان مسئولیت بمب‌گذاری مرگبار در اسلام‌آباد را بر عهده گرفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، خبرگزاری فرانسه اعلام کرد تحریک طالبان پاکستان مسئولیت بمب‌گذاری انتحاری امروز در مقابل یک دادگاه در اسلام‌آباد را بر عهده گرفته است. این انفجار مرگبار که در ساعات اولیه صبح در بیرون مجتمع قضایی پایتخت پاکستان رخ داد، به کشته شدن دست‌کم ۱۲ نفر و زخمی شدن بیش از ۲۰ نفر انجامید.

پیش‌تر رسانه‌های پاکستانی از جمله شبکه‌های «نیو نیوز» و «سما» گزارش داده بودند که در پی این انفجار، ده‌ها نفر کشته و زخمی شده‌اند. ۲ مقام امنیتی پاکستان در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کردند که انفجار توسط یک خودروی بمب‌گذاری‌شده انجام شده است.

محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، تایید کرد که حمله انتحاری امروز باعث کشته شدن ۱۲ نفر شده و گفت مهاجم قصد داشت وارد محوطه دادگاه شود اما پس از ناکامی، یک خودروی پلیس را هدف قرار داد. او گفته بود که این اقدام «توسط عناصر تحت حمایت هند و نمایندگان طالبان افغان مرتبط با تحریک طالبان پاکستان» انجام شده، هرچند تحقیقات همچنان ادامه دارد.

انفجار امروز در اسلام‌آباد تنها یک روز پس از حمله به کالج نظامی در منطقه وانا در پاکستان و انفجار دیگری در قلعه سرخ دهلی‌نو در اسلام‌آباد رخ داده است؛ رخدادهایی که نگرانی از افزایش تنش‌های امنیتی در منطقه را دوچندان کرده‌اند.

پیش از اعلام رسمی مسئولیت حمله اسلام‌آباد از سوی تحریک طالبان پاکستان، این گروه در بیانیه‌هایی که با رسانه آمریکایی سی‌بی‌اس نیوز به اشتراک گذاشته شده بود، دست داشتن در حملات اسلام‌آباد و وانا را رد کرده بود. با این حال، تحلیلگران امنیتی پاکستان همان احتمال داده بودند که این گروه پشت هر ۲ حمله باشد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید