حمله جبهه پایداری به قالیباف/ او می خواهد طرح کالابرگ را به نام خود سند بزند!

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۵۴۴۹
اقتصادنیوز: طرح کالابرگ در دولت شهید رئیسی اجرایی شد اما در این میان، محمدباقر قالیباف تلاش داشت تا اجرایی شدن این طرح را به‌نام خود سند زده و با توجه به ضعف شَدید در مدیریت مجلس، از این اقدام دستاوردسازی کند.
حمله جبهه پایداری به قالیباف/ او می خواهد طرح کالابرگ را به نام خود سند بزند!

به گزارش اقتصادنیوز،سایت رجانیوز وابسته به طیف تندرو جبهه پایداری در گزارشی با حمله به رئیس مجلس نوشت: مرد ناکام ادوار مختلف انتخابات ۲۰ سال اخیر ریاست‌جمهوری که تصور می‌کرد اجرایی شدن این طرح صرفا با یک «باید بشود» محقق می‌گردد، در ماه‌های اخیر و با توجه به وضعیت اسفبار اقتصادی و معیشتی که در سایه‌ی «معامله» خود او در پوشش «وفاق» با مسعود پزشکیان رقم زده، فرصت را مناسب دید و از ۲ ماه قبل تاکنون بارها و بارها بر ضرورت انجام طرح کالابرگ تاکید و رسانه‌ها و ترول‌های مجازی وی نیز با پوشش این صرفا «سخنان بدون عزم برای اجرایی» شدن تلاش کردن تا با «قهرمان‌سازی» از قالیباف او را دغدغه‌مند معیشت مردم جا بزنند!

هرچند عدم اِشراف قالیباف به مسایل اجرایی و ضعف مدیریتی او مساله‌ای عیان است، اما پایان ضرب‌الاجل او در آبان‌ماه و ناکام ماندن او در اجبار دولت به انجام تکلیف قانونی، بیش از پیش ضعف او را به‌رخ کشید.
 
او که تا دیروز اجرای کالابرگ را دستاورد خود می‌دانست و حاضر نبود این مساله را بپذیرد که صرفا پیشنهاد یا تصویب یک طرح به‌منزله این نیست که او شراکتی در تحقق آن موضوع را داشته باشد بلکه بار اصلی و مدیریت میدانی تحقق کالابرگ تنها و تنها همت و عزم رئیس‌جمهور شهید بود!
 
اکنون هم باید منتظر باشیم که اگر طرح کالابرگ اجرایی شود، نه قالیباف و نه جماعتی که با قهرمان‌سازی از او در حال معاش و کاسبی بوده‌اند، حتی به روی خودشان هم نیاورند که این تاخیر در اجرا چه لطمات و صدماتی به اعتماد عمومی مردم به‌خاطر وعده‌ی پوچ و بی‌پشتوانه‌ی یکی از سران قوا (آن هم با هدف نشان دادن خودش) وارد شده است.
 
جا زدن خدمات و زحمات دیگران و دستاوردسازی از اقدامات شخصیتی چون شهید رئیسی به‌نام خود توسط رئیس مجلس مثال فردی است که تیری به دیوار پرتاب کرده و بعد دور آن خط کشیده و مدعی می‌شود که به وسط هدف زده است!
 
او اکنون و در پایان آبان‌ماه و اجرایی نشدن طرح کالابرگ، در دو راهی ادامه وفاق با دولت و مسعود پزشکیان و بهره‌مندی خود و اطرافیانش از مواهب این «معامله شیرین» به‌بهای «تلخ شدن کام ملت» است یا جامه‌ی عمل پوشاندن به کرور کرور تهدید توخالی که در پیشگاه ملت ثبت و ضبط است!

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید