پرده برداری بانکی پور از یک اشتباه در صحن مجلس درباره مهریه/ ماجرا چه بود؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۷۵۱۶
اقتصادنیوز: پس از انتشار اخباری درباره تغییر ماده قانونی مهریه، امیرحسین بانکی‌پور پرده از یک اشتباه لفظی برداشت و اعلام کرد منظور نمایندگان ماده ۳ بوده است، نه ماده ۲؛ اشتباهی که در همان جلسه نیز اصلاح شد.
پرده برداری بانکی پور از یک اشتباه در صحن مجلس درباره مهریه/ ماجرا چه بود؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با تشریح جزئیات پیشنهاد مطرح‌شده در مجلس شورای اسلامی از سوی علی آذری(نماینده حوزه انتخابیه قوچان و فاروج) اعلام کرد: بر اساس نظر ارائه‌شده از سوی آقای آذری، محکومیت‌های مرتبط با مهریه فقط تا سقف ۱۴ سکه و طبق ماده ۳ شامل حبس خواهد بود و برای مبالغ بالاتر، هیچ‌گونه محکومیت کیفری از جمله زندان یا نظارت الکترونیکی در نظر گرفته نمی‌شود، که نمایندگان مجلس به این پیشنهاد رای مثبت دادند. 

بانکی‌پور در تشریح این مطلب گفت: پیشنهاد این بود محکومیت‌ها تا ۱۴ سکه، حتی محکومیت زندان هم داشته باشد؛ یعنی دقیقاً طبق ماده ۳ عمل شود، اما از ۱۴ سکه به بالا دیگر محکومیتی وجود نداشته باشد؛ به این معنا که صرفاً جنبه مالی باقی بماند و نه زندان و نه سامانه نظارت الکترونیکی اعمال نشود.

وی با اشاره به یک خطای لفظی در تشخیص ماده قانونی افزود: اشتباهی که در ابتدا پیش آمد، این بود که عنوان شد ماده ۲ اما در واقع ماده ۳ مدنظر بوده است، در حالی که خانم آزاد(نماینده حوزه انتخابیه نایین و خورو بیابانک) در جریان دفاع از این موضوع تصریح کردند که این ماده، ماده ۳ است و نه ماده ۲. بنده هم در ادامه تأکید کردم که این نکته نیاز به اصلاح دارد که اینگونه شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خاطرنشان کرد: در متن مذاکرات نیز به‌صورت مشخص ذکر شده که منظور ماده ۳ بوده، نه ماده ۲؛ بنابراین این مسئله به‌عنوان یک ویرایش اصلاحی در نظر گرفته شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید