یک گروه هکری، نتانیاهو را تهدید کرد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۱۶۳۴
اقتصادنیوز: گروه هکری حنظله در آستانه سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا پیامی در شبکه ایکس منتشر کرده است که به نظر می‌رسد حاوی پیامی تهدیدآمیز خطاب اوست.
یک گروه هکری، نتانیاهو را تهدید کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، گروه هکری حنظله در آستانه سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار پیامی نوشت: «هم‌زمان با اوج گرفتن «پرواز دروازه بی‌بی» (نتانیاهو) بر فراز ابرها جریان‌های رمزنگاری‌شده بی‌سروصدا میان ناظران و کسانی که زیر نظرند به‌راه می‌افتد. با ادامه سفر لایه‌های حفاظتی تشدید می‌شوند اما گاهی اسرار نیز به پرواز درمی‌آیند و ردپایی بر جای می‌گذارند که تنها تیزبین‌ترین افراد قادر به دیدن آن هستند.»

این گروه افزود: «امروز محافظان آسمان ممکن است دریابند ناشناخته‌هایی همراهشان سفر می‌کند و هر تمامی حقایق پنهان روی زمین نمی‌ماند. بی‌بی به نظر می‌‍‌رسد این بار بی‌بی سوغاتی‌های بسیار جالب توجهی با خودت می‌بری.»

تیک‌تاک...تیک‌تاک

یکشنبه، ۲۸ دسامبر ۲۰۲۵

۷:۳۰ صبح»

30310

 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید