حماس: آماده تحویل اداره غزه به کمیته‌ای از چهره‌های مستقل هستیم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۳۷۰۹
اقتصادنیوز:حازم قاسم بار دیگر مشخص کرد جنبش حماس از پیش تصمیم گرفته شده است که در هیچ‌یک از ترتیبات اداری و مدیریتی آینده در نوار غزه مشارکت مستقیم ندارد.
حماس: آماده تحویل اداره غزه به کمیته‌ای از چهره‌های مستقل هستیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حماس اعلام کرد که این جنبش از تصمیمات پیش‌روی گرفته شده است که در هیچ‌یک از ترتیبات اداری و مدیریتی آینده در نوار غزه مشارکت مستقیم نداشته باشد.

رهبر مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با توجه به این جنبش از ساختار ساختار داخلی نوار غزه، اعلام کرد که حماس منتظر «کمی شخصیت‌های مستقل» برای مدیریت همه امور این باریکه است و تسهیلات لازم را برای این کمیته‌ها خواهد کرد.

 «حازم قاسم» در تشریح موضع جنبش درباره آینده مدیریتی غزه اظهار داشت: حماس در انتظار تشکیل کمیته‌ای از چهره‌های مستقل برای اداره نوار غزه در تمامی زمینه‌هاست. طرحی که پیش‌تر حماس و سایر گروه‌های فلسطینی با تشکیل آن طرح کرده‌اند.

این جنبش متعهد شده است که مسئولیت‌ها را بر عهده بگیرند و بسترهای لازم را برای فعالیت‌های این کمیته ارائه کنند.

حازم قاسم بار دیگر مشخص کرد جنبش حماس از پیش تصمیم گرفته شده است که در هیچ‌یک از ترتیبات اداری و مدیریتی آینده در نوار غزه مشارکت مستقیم ندارد.

این موضع گیری در شرایطی اعلام می شود که تلاش های متوالی برای یافتن فرمول توافقی جهت مدیریت امور انسانی نوار غزه در مرحله آتی در جریان است تا به وضعیت و سیاسی پیچیده در این منطقه پایان دهد. طرف های داخلی فلسطینی توافق کرده اند که جنبه های اداری و خدماتی از کشمکش های سیاسی را جدا کنند و مطمئن شوند که خدمات اساسی به ساکنان غزه از سوی یک نهاد مستقل و با پذیرش ملی ادامه می یابد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید