ادامه قطعی اینترنت ضرورتی ندارد

تحلیل علی مطهری از احتمال حمله نظامی آمریکا علیه ایران | هیچگاه مردم ما حاضر نیستند کشورشان تبدیل به لیبی و سوریه شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۶۳۲۱
اقتصادنیوز: نایب‌رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ علیه ایران نشانه ضعف و شکست روحی اوست، تأکید کرد: آمریکا و اسرائیل به‌دنبال ایجاد جنگ روانی و فروپاشی ایران از درون هستند، اما مردم ایران هرگز اجازه نخواهند داد سرنوشت کشورشان به لیبی و سوریه شبیه شود.
تحلیل علی مطهری از احتمال حمله نظامی آمریکا علیه ایران | هیچگاه مردم ما حاضر نیستند کشورشان تبدیل به لیبی و سوریه شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، علی مطهری، نماینده پیشین مجلس با اشاره به تهدیدهای اخیر ترامپ و مقامات صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «دلیل این تهدیدها روشن است. ترامپ و نتانیاهو و تمام سلطه‌گران جهان پس از انقلاب اسلامی ایران دریافتند که آنچه مانع نقشه‌های آنان، از جمله نقشه‌هایشان در خاورمیانه برای تسلط بر منابع این منطقه است، اسلام است.»

وی با تأکید بر نقش محوری رهبری در انسجام و قدرت جمهوری اسلامی افزود: «آنچه اسلام را در جریان حرکت جامعه قرار می‌دهد، رهبری و امامت جامعه اسلامی است… هر اندازه از این تهدیدها صورت بگیرد، محبوبیت رهبری در میان مردم بیشتر می‌شود و این در واقع نوعی نقض غرض برای آنان است.»

مطهری تهدیدهای ترامپ را نشانه ضعف دانست و تصریح کرد: «به نظر من این سخنان آقای ترامپ نشانه ضعف اوست؛ نشانه شکست روحی اوست. فکر می‌کنم از نظر روحی در مقابل مقام رهبری شکست‌خورده است.»

نایب‌رئیس پیشین مجلس با اشاره به تحولات منطقه و احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران گفت: «هدف اصلی آنها فروپاشی از درون است؛ یعنی می‌خواهند ایران از درون خود فروبپاشد و وقتی همه چیز به هم ریخت، آنگاه ورود نظامی هم داشته باشند؛ کاری که با عراق انجام دادند.»

وی ادامه داد: «آنها فعلاً می‌خواهند یک جنگ روانی ایجاد کنند و داخل را به هم بریزند و زمینه دخالت خود را فراهم کنند و ایران را شبیه لیبی و سوریه کنند تا کاملاً تابع آنان باشد. درحالی‌که مردم ایران قابل‌ قیاس با مردم لیبی یا سوریه نیستند و از یک رشد اجتماعی و سیاسی بالایی برخوردارند و فریب آنان را نمی‌خورند.»

مطهری با اشاره به تجربه اعتراضات اخیر تأکید کرد: «هیچ‌گاه مردم ما حاضر نیستند کشورشان تبدیل به لیبی و سوریه شود. هر مقدار هم انتقاد به وضع اقتصادی و حتی به کل نظام داشته باشند، در این‌گونه مواقع همه با هم متحد می‌شوند.»

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اقدامات خشونت‌بار در جریان اعتراضات اخیر گفت: «باید قبول کنیم که ما نسبت به کارهایی که برنامه‌ریزی کرده بودند و افرادی را که مسلح کرده و آموزش داده بودند تا در زمان خاص وارد میدان شوند، دوباره غافلگیر شدیم. همان‌طور که در جنگ دوازده‌ روزه غافلگیر شدیم.»

مطهری با تأکید بر وظایف نهادهای امنیتی افزود: «نهادهای اطلاعاتی و امنیتی وظیفه ویژه‌ای دارند که زودتر این افراد را کشف کنند و اجازه عرض‌اندام به آنان ندهند.»

نایب‌رئیس پیشین مجلس همچنین درباره قطع اینترنت گفت: «قطع اینترنت در شرایط خاص و به خاطر امنیت کشور یک کار لازم است و در همه کشورها جاری است، ولی اکنون ظاهراً به مرور در حال وصل شدن است و به نظر می‌رسد که ادامه آن ضرورتی ندارد.»

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید