اولین واکنش ترامپ به احتمال انصراف ایران از جام جهانی
اقتصادنیوز: ترامپ به گمانه زنی ها درباره عدم حضور ایران در جام جهانی 2026 با میزبانی سه کشور آمریکا، مکزیک و کانادا واکنش نشان داد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، نسخه آینده جام جهانی برای اولین بار با میزبانی سه کشور آمریکا، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد.
گمانهزنیهای زیادی درباره عدم مشارکت تیم ملی ایران در این دوره از جام جهانی به دلیل تنشهای سیاسی و جنگ در حال وقوع بین آمریکا و ایران مطرح شده است.
در اولین واکنش به احتمال انصراف تیم ملی ایران، دونالد ترامپ به سایت "پولیتیکو" گفت: «اصلا برایم مهم نیست که ایران در جام جهانی شرکت کند یا نه.»
او مدعی شد: «فکر میکنم ایران یک کشور شکستخورده است و به زودی دچار فروپاشی خواهد شد.»
تیم ملی ایران قرار است در تاریخ 15 ژوئن در لسآنجلس به مصاف نیوزیلند برود و سپس در تاریخ 21 ژوئن در همان شهر با بلژیک دیدار کند. دیدار سوم ایران با مصر نیز قرار است در تاریخ 26 ژوئن در شهر سیاتل برگزار شود.