گفت و گوی اروپا و انگلیس درباره تنگه هرمز

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۸۲۷۳
اقتصادنیوز: اورسلا فن درلین، رئیس کمیسیون اروپا از تماس با نخست‌وزیر انگلیس کی‌یر استارمر درباره جنگ خبر داد و گفت: «گفت‌وگوی خوبی داشتیم.»
گفت و گوی اروپا و انگلیس درباره تنگه هرمز

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، این مقام ارشد اروپایی امروز پنجشنبه خبر داد که تماس تلفنی او و نخست‌وزیر انگلیس روز چهارشنبه (دیروز) انجام شد.

رئیس کمیسیون اروپا ضمن توضیح درباره رایزنی تلفنی با استارمر درباره حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران حرف زد و طبق عرف مقامات غربی، فقط ایران را محکوم کرد!

او گفت: «ما در مورد وضعیت خاورمیانه و تنگه هرمز صحبت کردیم. اقدامات ایران ثبات اقتصادی جهانی را به خطر می‌اندازد. ما با شرکای خود همکاری خواهیم کرد تا اطمینان حاصل شود که آزادی دریانوردی می‌تواند در اسرع وقت از سر گرفته شود. ما همچنین در مورد اجلاس آتی اتحادیه اروپا و بریتانیا صحبت کردیم. این لحظه‌ای کلیدی برای انجام تعهدات سال گذشته و تقویت بیشتر شراکت ماست.»

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O