ترامپ کشته شدن دانشمندان آمریکایی هستهای و هوافضا را رسما تائید کرد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از هممیهن، ترامپ کشتهشدن مشکوک دانشمندان آمریکایی را تایید کرد. او در گفت و گو با یک خبرنگار درباره این موضوع این چنین توضیح داد:
*خبرنگار: در چند ماه گذشته دانشمندانی که به اطلاعات طبقهبندیشده در حوزهٔ مواد هستهای و هوافضا دسترسی داشتند یا ناپدید شدهاند یا جسدشان پیدا شده است. چه اتفاقی درحال رخدادن است؟
*ترامپ: امیدوارم تصادفی باشد. من همین الان از جلسهای با همین موضوع بیرون آمدم. قضیه خیلی جدی است. برخی از آن دانشمندان افراد بسیار مهمی بودند.
*خبرنگار: آیا ممکن است که برخی از دشمنان خارجی در داخل آمریکا نفوذ کرده و درحال ربودن دانشمندان باشند؟
*ترامپ: خب، میدانید که بایدن مرزها را باز گذاشته بود؛ آمدن به اینجا کار خیلی سختی نبود. در مورد دانشمندان هم احتمالاً تا هفته آینده جواب خیلی خوبی برایش پیدا میکنیم.