ترامپ هگست را برکنار می کند؟/ تصمیم عجیب رئیس جمهور آمریکا بعد از تفاهم با ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۱۶۴۹
اقتصادنیوز: یک منبع ارشد آمریکایی ادعا کرد ترامپ در حال بررسی برکناری مقامات ارشد به دلیل مخالفت با توافق ایران است.
ترامپ هگست را برکنار می کند؟/ تصمیم عجیب رئیس جمهور آمریکا بعد از تفاهم با ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، گزارش‌ها حاکی از آن است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حال بررسی برکناری برخی از مقام‌های ارشد دولت خود از جمله وزیر دفاع و رئیس سیا است.

یک منبع ارشد آمریکایی گفت، دونالد ترامپ ممکن است برخی از مقام‌های بلندپایه دولتش را که با توافق اخیر با ایران مخالفت کرده‌اند، از سمت خود برکنار کند.

خبر مرتبط

در میان این افراد نام پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، و جان راتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) مطرح شده است.

این منبع اعلام کرده است: «بحث به پایان رسیده است. هر کسی که با آن مخالفت کرده، ممکن است بهای شخصی آن را بپردازد.»

بر اساس این گزارش، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، نیز در مقطعی نسبت به این توافق تردیدهایی مطرح کرده بود، اما به دلیل عدم انتقاد علنی از آن و همچنین محبوبیت سیاسی‌اش، در شرایط فعلی در موقعیت امن‌تری قرار دارد.

همچنین گزارش شده است که در هفته گذشته و پیش از نهایی شدن توافق، جلسات پرتنشی در کاخ سفید برگزار شده و حتی در یکی از نشست‌ها، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، با دونالد ترامپ وارد مشاجره‌ای تند شده است. با این حال، در نهایت رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم نهایی را برای پیشبرد این تفاهم‌نامه با ایران اتخاذ کرده است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O