رهبر انقلاب مخالف مذاکره بودند؟/ دستیار قالیباف: تاکنون توصیه به عدم پیگیری اجرایی شدن تفاهمنامه نشده است/ تفاهمنامه خلاف نظر رهبری منعقد نشدهاست
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، محمدسعید احدیان دستیار رئیس مجلس گفت: برخی مواضع صریح رهبر انقلاب در موضوع تفاهم نامه را با تفسیر به رای غلطی که از یک جمله داشتند به حاشیه بردند. اگر علنی یا خصوصی توصیه شود که پیگیری اجرایی شدن تفاهم نامه را کنار بگذارید قالیباف اولین نفر است که با علاقه کنار میگذارد اما تا این لحظه تکلیف همان است که در پیام بود یعنی تحقق شروط تفاهم نامه.
وی افزود: برخلاف ادعاهای بی مبنا هیچ تفاهمنامهای خلاف نظر آقا منعقد نشدهاست. آنچه قطعی است این است که رهبر انقلاب مخالف مذاکره نبودند چرا که قبل از سفر اسلام آباد، مجوز مذاکرات عزتمندانه را با رعایت چارچوبی تایید کردند
دستیار رئیس مجلس گفت: تفاهم نامه اگر همینجا نیز متوقف شود، توانسته است، بیش از ۷۰ میلیون بشکه نفت از خط محاصره عبور دهدکه درآمد چند ماه آینده را تضمین می کند، حداقل بیش از ۳۰ کشتی کالاهای اساسی و مواد اولیه موردن نیاز در بنادر کشور تخلیه شود، حجم آتش علیه مردم لبنان را به شدت کاهش دهد، نیروهای نظامی ما ظرفیت های خود را بازسازی کنند و خلاصه اجرای ناقض همین تفاهم نامه باعث شده است ما آماده تر وارد جنگ بعدی شویم.