واکنش تهران به ادعای اسرائیل درباره قصد ایران برای ترور ترامپ/ رهبران و شهروندان ایرانی را ترور کردند و اکنون خودشان را در جایگاه قربانی می‌نشانند/ قرار نیست کسی فریب این جنگ روانی را بخورد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۶۳۲۹
اقتصادنیوز: بقایی در واکنش به ادعاها درباره ترور ترامپ از سوی ایران گفت: رهبران و شهروندان ایرانی را ترور کردند و اکنون خودشان را در جایگاه قربانی می‌نشانند. این یک بخشی از جنگ روانی است که قرار نیست کسی فریب آن را بخورد.
واکنش تهران به ادعای اسرائیل درباره قصد ایران برای ترور ترامپ/ رهبران و شهروندان ایرانی را ترور کردند و اکنون خودشان را در جایگاه قربانی می‌نشانند/ قرار نیست کسی فریب این جنگ روانی را بخورد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اطلاعات رژیم اسرائیل به آمریکا مبنی بر قصد ایران برای ترور ترامپ گفت: این موضوعات هیچ وقت موضوع مذاکره‌ای نبوده است. من در خصوص پیگیری اجرای عدالت گفتم، اما اینکه طرف‌هایی در جهان هستند و به دنبال بهره برداری از هر چیزی برای مطامع خودشان هستند، تردیدی نیست. بازی‌ای که طرف‌های مقابل انجام می‌دهند را باید توجه کرد. این نوعی وقاحت آشکار است. رهبران و شهروندان ایرانی را ترور کردند و اکنون خودشان را در جایگاه قربانی می‌نشانند. این یک بخشی از جنگ روانی است که قرار نیست کسی فریب آن را بخورد.

خبر مرتبط
واکنش رسمی وزارت خارجه به ادعای ترامپ درباره رضایت ایران در موضوع هسته‌ای

اقتصادنیوز: اسماعیل بقایی به ادعاهای ترامپ مبنی بر رضایت ایران در بحث هسته‌ای واکنش نشان داد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O