سفر برنامه ریزی شده الزیدی به عربستان لغو شد
اقتصادنیوز: یک منبع دولتی عراقی از لغو سفر برنامه ریزی شده علی الزیدی نخست وزیر عراق به عربستان خبر داد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، شبکه تلویزیونی «العربی» روز چهارشنبه به نقل از یک منبع دولتی عراقی اعلام کرد که سفر «علی الزیدی» نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد.
شبکه تلویزیونی العربی به نقل از این منبع دولتی عراقی بدون ذکر نام اعلام کرد: سفر علی الزیدی نخست وزیر عراق به عربستان که قرار بود فردا (پنجشنبه هشتم مرداد) انجام شود، لغو شده است.
خبر مرتبط
اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی مشترک آمریکا و عربستان سعودی
اقتصادنیوز: حشدالشعبی در بیانیه ای اعلام کرد: صبح امروز چند پایگاه رسمی سازمان الحشد الشعبی در نقاط مختلف عراق، هدف حملات تروریستی نیروهای آمریکایی و عربستانی قرار گرفت.
منابع رسمی عراقی هنوز این مطلب را تایید نکردهاند و در رسانه های عراقی در این خصوص مطلبی منتشر نشده است.