پزشکیان پس از ترور و بمباران محل جلسه ‌اش بلافاصله به ملاقات رهبری رفت/ واکنش رهبر شهید انقلاب چه بود؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۰۳۴۲
اقتصادنیوز: رئیس جمهور گفت: آن روز قرار بود ساعت پنج خدمت رهبری برسیم. حدود ساعت چهار و نیم، هنگامی که در جلسه بودیم، آنجا را بمباران کردند و در نتیجه نتوانستیم در زمان مقرر به دیدار برویم.
پزشکیان پس از ترور و بمباران محل جلسه ‌اش بلافاصله به ملاقات رهبری رفت/ واکنش رهبر شهید انقلاب چه بود؟

به گزارش اقتصادنیوز، مسعود پزشکیان در آستانه آغاز سومین سال ریاست‌جمهوری، در گفت‌وگویی صریح و تفصیلی با مردم، با مرور مهم‌ترین رویدادهای دو سال گذشته، از مجموعه‌ای از چالش‌های امنیتی، اقتصادی و اجتماعی سخن گفت.

در ادامه بخشی از این گفتگو را بخوانید؛

یکی از رخدادهای مهم جنگ 12روزه، ماجرای سوءقصد به شما در عصر 25 خرداد بود. آقای حاجی میرزایی در گفت‌وگویی روایت کردند که شما بلافاصله پس از آن ترور به ملاقات رهبر انقلاب رفتید. وقتی ایشان متوجه شدند شما هدف سوءقصد قرار گرفته‌اید، چه واکنشی نشان دادند و در آن دیدار چه سخنانی میان شما ردوبدل شد؟

آن روز قرار بود ساعت پنج خدمت رهبری برسیم. حدود ساعت چهار و نیم، هنگامی که در جلسه بودیم، آنجا را بمباران کردند و در نتیجه نتوانستیم در زمان مقرر به دیدار برویم. به‌هرحال زنده ماندیم و از محل بیرون آمدیم؛ در حالی که تمام بدنمان خاکی شده بود و پا و زانوهایمان نیز زخمی شده بود.

خبر مرتبط
مسعود پزشکیان در لحظه ترور رهبر انقلاب و شهادت ایشان کجا بود؟

اقتصادنیوز: پزشکیان گفت: دشمن روی این مساله حساب باز کرده بود که با شلیک موشک و تخریب مملکت را ساقط خواهند کرد.

بعد به ما گفتند آقا همچنان منتظر شما هستند. حدود ساعت شش‌وچهل‌وپنج دقیقه به دیدار ایشان رسیدیم و ایشان فقط منتظر بودند ما را ببینند. ماجرا را خدمتشان توضیح دادیم؛ ایشان نیز دستوراتی دادند و برای ما دعا کردند. پس از پایان جلسه هم به خانه بازگشتیم. ایشان مانند یک کوه در پشتیبانی از دولت حامی بودند و اگر دستاوردی داشته‌ایم به دلیل پشتیبانی ایشان بود.اکنون که عده‌ای زمینه را فراهم دیده‌اند و حرف‌هایی را بیان می‌کنند یا بی‌اطلاع هستند یا نسبت به وضعیت آگاه نیستند یا بی‌انصاف هستند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O