واکنش رسمی ایران به توافق مکه/ آنها دریافتند که امنیت کالای قابل خریدنی نیست/ امنیت در منطقه تفکیک ناپذیر است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۱۰۵۷
اقتصادنیوز: اسماعیل بقایی گفت: آمریکا خودش بخشی از ناامنی منطقه بوده است. رژیم صهیونیستی قطعا بدون حمایت آمریکا جنایاتش را نمی‌توانست به پیش ببرد. اعتقاد ما این است که امنیت در منطقه تفکیک ناپذیر است. هر طرحی که دشمن و تهدید را درست شناسایی کند شانس کمک به تقویت امنیت دارد.
واکنش رسمی ایران به توافق مکه/  آنها دریافتند که امنیت کالای قابل خریدنی نیست/ امنیت در منطقه تفکیک ناپذیر است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سخنگوی وزارت خارجه درباره توافق مکه گفت: در یک نگاه می‌توان گفت این تحول نشانه تغیییر در ادراک کشورهای منطقه است، آنها دریافتند که امنیت کالای قابل خریدنی نیست. سیاست ایران این بوده که کشورهای منطقه را به همکاری و تقوین امنیت درون‌زا بدون تکیه بر بازیگران خارجی دعوت کند. این تحول را باید مورد توجه قرار داد.

خبر مرتبط
یک کشور دیگر به «توافق مکه» می پیوندد/ ترکیه خیال ایران را راحت کرد

اقتصادنیوز: وزیر خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه که ایران «هدف» توافق مکه نیست، گفت: «آن‌هایی که به کشورهای امضاکننده توافق حمله نکنند، «هدف» این توافق نیستند».

کشورهای منطقه بعد از اکتبر 3 سال قبل و شروع نسل کشی در غزه و حملات رژیم، به این جمع‌بندی رسیدند که بزرگترین تهدید علیه ثبات و امنیت برای کل جامعه جهانی کیست. جاه طلبی رژیم صهیونیستی چیزی نیست که بگوییم نامکشوف است. حملات رژیم علیه لبنان، فلسطین و سوریه و تهدیدات علیه کشورهای منطقه همه نشانگر تقویت این ادراک است که کشورهای منطقه نمی‌توانند همچون گذشته به ادعای تامین امنیت از سوی آمریکا متکی باشند.

آمریکا خودش بخشی از ناامنی منطقه بوده است. رژیم صهیونیستی قطعا بدون حمایت آمریکا جنایاتش را نمی‌توانست به پیش ببرد. اعتقاد ما این است که امنیت در منطقه تفکیک ناپذیر است. هر طرحی که دشمن و تهدید را درست شناسایی کند شانس کمک به تقویت امنیت دارد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O