شانس حزب لیکود برای ماندن در قدرت چقدر است؟

ادعای روزنامه اسرائیلی درباره تماس‌های محرمانه ترامپ و نتانیاهو در مورد حمله دوباره به ایران | چرا کاخ سفید این گفتگوها را تکذیب می‌کند؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۲۱۰۸
معاریو مدعی شد دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو طی دو هفته گذشته چندین بار با یکدیگر گفت‌وگو کرده‌اند و احتمال ازسرگیری حملات به ایران نیز در این گفت‌وگوها مطرح شده است.
ادعای روزنامه اسرائیلی درباره تماس‌های محرمانه ترامپ و نتانیاهو در مورد حمله دوباره به ایران | چرا کاخ سفید این گفتگوها را تکذیب می‌کند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، روزنامه اسرائیلی معاریو به نقل از منابع آگاه گزارش داد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، طی دو هفته گذشته چندین بار با یکدیگر گفت‌وگو کرده‌اند و احتمال ازسرگیری حملات به ایران نیز در این گفت‌وگوها مطرح شده است.

تکذیب کاخ سفید درباره گفت‌وگوی دو رهبر پیرامون ازسرگیری جنگ، با هدف دور نگه‌داشتن اسرائیل از بحث‌های داخلی آمریکا درباره حمله به ایران صورت گرفته است؛ اقدامی که می‌تواند از تقویت ادعاها درباره تأثیرپذیری ترامپ از نتانیاهو در تصمیم‌گیری‌هایش جلوگیری کند.

نتانیاهو معتقد است آغاز یک کارزار نظامی علیه ایران در دو هفته باقی‌مانده تا انتخابات ممکن است به شانس حزب لیکود برای ماندن در قدرت آسیب بزند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O