ادعای نیویورک‌تایمز درباره ناتوانی یک‌ششم خانوارهای آمریکایی در پرداخت قبوض آب و برق/ افزایش هزینه‌های انرژی عمدتاً ناشی از جنگ علیه ایران بوده است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۲۸۲۷
اقتصادنیوز: روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: داده‌های دولتی چیزی را آشکار کرد که میلیون‌ها آمریکایی ماه‌هاست می‌دانند؛ افزایش هزینه‌های انرژی که عمدتا ناشی از جنگ علیه ایران بوده و قیمت‌ها را در همه جا افزایش داده است.
ادعای نیویورک‌تایمز درباره ناتوانی یک‌ششم خانوارهای آمریکایی در پرداخت قبوض آب و برق/ افزایش هزینه‌های انرژی عمدتاً ناشی از جنگ علیه ایران بوده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، روزنامه نیویورک تایمز روز دوشنبه نوشت: اخبار اقتصادی هفته گذشته ناگوار و وخیم بود. اخبار مربوط به آب‌وهوا نیز چندان تعریفی نداشت. این گرم‌ترین تابستان ثبت‌شده در ایالات متحده بود، داغ‌تر از تابستان طوفان شن در سال ۱۹۳۶! در طول چند ماه گذشته، آمریکایی‌ها برای خنک نگه داشتن خود و در برخی مناطق، برای زنده ماندن از دستگاه‌های تهویه مطبوع زیادی استفاده کردند. و اکنون طبق داده‌های فدرال، حدود یک ششم خانوارهای آمریکایی از پرداخت قبوض آب و برق درمانده شده‌اند.

این رسانه آمریکایی با اشاره به مشکلاتی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ علیه ایران برای مردم کشور خودش رقم زده، گزارش داد: داده‌های دولتی چیزی را آشکار کرد که میلیون‌ها آمریکایی ماه‌هاست می‌دانند؛ افزایش هزینه‌های انرژی که عمدتا ناشی از جنگ علیه ایران بوده و قیمت‌ها را در همه جا افزایش داده است.

نیویورک تایمز در پایان تاکید کرد: برخی از ایالت‌های گرمسیر آمریکا قوانینی دارند که مانع از قطع برق منازل توسط شرکت‌های آب و برق در خطرناک‌ترین گرما می‌شوند. اما پس از آن پاییز از راه می‌رسد و اکنون قطع برق شروع به افزایش می‌کند.

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O