روایت باراک راوید از واکنش احتمالی ترامپ به شکست انتخاباتی جمهوری‌خواهان/ تحقیر سیاسی می‌تواند ترامپ را به اقدام نظامی جسورانه سوق دهد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۴۷۹۱
اقتصادنیوز:باراک راوید خبرنگار آکسیوس نوشت: مقام آمریکایی گفت که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخورند، ممکن است ترامپ تمایل بیشتری به صدور دستور برای اجرای یک عملیات نظامی گسترده پیدا کند.
روایت باراک راوید از واکنش احتمالی ترامپ به شکست انتخاباتی جمهوری‌خواهان/ تحقیر سیاسی می‌تواند ترامپ را به اقدام نظامی جسورانه سوق دهد

به گزارش اقصادنیوز به نقل از انتخاب، باراک راوید خبرنگار آکسیوس نوشت: مقام آمریکایی گفت که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخورند، ممکن است ترامپ تمایل بیشتری به صدور دستور برای اجرای یک عملیات نظامی گسترده پیدا کند.

 
 این مقام آمریکایی گفت: «اگر ترامپ احساس کند تحقیر شده یا حقوق و جایگاه سیاسی‌اش از او سلب شده است، دست به اقدامی جسورانه خواهد زد. این همان چیزی است که همه به ایرانی‌ها می‌گویند: بهترین فرصت آن‌ها برای دستیابی به توافق، همین حالاست.»

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O