امضای تفاهم‌نامه آموزشی دوجانبه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور امضا شد

توسعه از مسیر نیروی انسانی توانمند

کدخبر: ۷۰۰۳۷۸
اقتصادنیوز: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از امضای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی میان این منطقه عظیم اقتصادی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد.
توسعه از مسیر نیروی انسانی توانمند

 محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، در این مراسم ضمن خوشامدگویی به غلامحسین محمدی، معاون محترم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست محترم سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، به اهمیت ارتقای مهارت نیروی انسانی برای توسعه پایدار کشور اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم اقدامات ما همواره در جهت رشد و توسعه کشور باشد.

وی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را بزرگ‌ترین منطقه ویژه اقتصادی ایران دانست و تأکید کرد: هم‌اکنون بالغ بر ۱۵ هزار نفر در این منطقه مشغول به کار هستند و پیش‌بینی می‌شود این میزان طی سه سال آینده به ۳۰ تا ۳۵ هزار نفر برسد.

پیرحسینلو همچنین نگاه بلندمدت به منابع عظیم این منطقه و توانمندسازی هرچه بیشتر نیروی انسانی را از اولویت‌های اصلی مدیریت منطقه برشمرد.

وی در ادامه افزود: امضای این تفاهم‌نامه در راستای تحقق اهداف توسعه‌‌ای بوده است و امیدواریم ثمرات آن به زودی در ارتقای مهارت نیروی انسانی مجموعه نمایان شود.

پیرحسینلو با اشاره به اهمیت این همکاری افزود: آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی است و این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در جهت رفع نیازهای صنایع منطقه به نیروی کار ماهر خواهد بود.

در این مراسم همچنین غلامحسین محمدی، معاون محترم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست محترم سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، جایگاه هرمزگان در پازل توسعه‌ای کشور را جایگاه ویژه ای خواند و گفت: امیدوارم با رفع موانع موجود بتوانیم ظرفیت های بالقوه را بالفعل کنیم.

وی بر ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای تأکید کرد و افزود: این توافقنامه زمینه‌ای را برای ارتقای سطح مهارت‌های شاغلان و متقاضیان اشتغال در این منطقه فراهم می‌کند و در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و تقویت نیروی انسانی کشور گام برمی‌دارد.

محمد بذرافشان، مدیرکل سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای هرمزگان نیز در این مراسم بیان داشت: این همکاری، فرصت ارزشمندی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است که می‌تواند تأثیر مثبتی در تقویت توانمندی‌های شغلی و افزایش بهره‌وری نیروی کار داشته باشد.

گفتنی است بر اساس این تفاهم‌نامه، برنامه‌های آموزشی تخصصی متناسب با نیازهای صنایع منطقه طراحی و اجرا خواهد شد و همچنین دو طرف توافق کرده‌اند که زیرساخت‌های لازم برای آموزش مهارت‌های جدید و تجهیز مراکز آموزشی در منطقه را فراهم کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید