بهرام سبحانی مدیرعامل اسبق مجتمع فولاد خراسان مطرح کرد؛

فولاد خراسان؛ پروژه‌ای 4 ساله که در دوران رکود، سریع‌تر از میانگین کشوری به ثمر نشست

سرویس: کسب و کار کدخبر: ۸۰۷۴۶۳
سبحانی که اولین مدیرعامل فولاد خراسان و در حال حاضر رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد هستند، در آیین بیست و پنجمین سالگرد آغاز به کار این مجموعه از چالش‌ها و موفقیت‌های منحصر به فرد تأسیس این پروژه عظیم صنعتی گفت و با اشاره به میانگین 7 ساله ساخت پروژه‌ها در کشور، تأکید کرد که فولاد خراسان، برخلاف بسیاری از طرح‌های آن دوران، تنها در مدت 4 سال به مرحله بهره‌برداری رسید و این دستاورد در شرایط رکود اقتصادی آن زمان، نمونه‌ای از چابکی و کارایی در صنعت فولاد ایران محسوب می‌شود.
فولاد خراسان؛ پروژه‌ای 4 ساله که در دوران رکود، سریع‌تر از میانگین کشوری به ثمر نشست

بهرام سبحانی صبح چهارشنبه 25 شهریور در آیین بیست و پنجمین سالگرد آغاز به کار مجتمع فولاد خراسان که در سالن اجتماعات این مجتمع در شهرستان نیشابور برگزار شد، گفت: زمانی‌که می‌خواستیم این مجتمع را راه‌اندازی کنیم، بخش خصوصی نمی توانست در فولاد سرمایه گذاری کند، لذا ما شرکتی ثبت کردیم و بنده هم‌زمان برای رئیس‌جمهور وقت هم نامه می‌نوشتم تا با امضای نمایندگان این نامه ها به دست آقای هاشمی رفسنجانی برسد.

وی افزود: یک روز ایشان برای بازدید از معادن سنگان به خراسان رضوی آمدند و من متوجه شدم دغدغه‌هایی که در نامه‌ها می‌نوشتم را ایشان در سخنرانی‌شان مطرح کردند چراکه که ایشان از ضرورت ساخت فولاد خراسان گفتند.

سبحانی ادامه داد: چند سال بعد در کشور 5 طرح به‌عنوان طرح‌های پنجگانه فولاد کلید خورد که نام فولاد خراسان هم در میان آنان بود و در نهایت در خرداد 1376 رئیس جمهور برای مراسم کلنگ‌زنی این مجتمع به نیشابور آمدند.

وی با اشاره به ویژگی‌های های خاص مجتمع بزرگ فولاد خراسان بیان کرد: پروژه فولاد خراسان برعکس دیگر پروژه های امروز که پیمانکار تمام کارهای یک پروژه را انجام می‌دهد و کارفرما فقط وظیفه تأمین پولِ پروژه را دارد، تمام کارهایش با خودمان بود، از گمرک و ساخت‌وساز، تا اجرا و نصب دستگاه‌ها، تمام کارهایش را خودمان انجام دادیم.

بهرام سبحانی تأکید کرد: یک‌بار اسحاق جهانگیری گفت میانگین ساخت پروژه‌ها در کشور 7 ساله است یعنی پروژه های بزرگ 12 سال و پروژه‌های کوچک 4 سال، این پروژه تنها پروژه بزرگ فولادسازی نورد بود که 4 ساله به انتها رسید.

وی با اشاره به دیگر ویژگی‌های شاخص مجتمع بزرگ فولاد خراسان اظهار کرد: این کار تنها پروژه فولادی بود که مشاور نداشت، ویژگی دیگر نیز چابکی این پروژه بود چراکه ما در کل 4 یا 5 نفر بودیم و هزینه‌ای روی دوش کسی نگذاشتیم.

مدیرعامل اسبق مجتمع فولاد خراسان ابراز کرد: در نهایت هم سال 80 این مجتمع به بهره‌برداری و تولید رسید که حاصل یک کار دسته‌جمعی بود.

در انتهای این مراسم، آیین تکریم و تجلیل از نقش‌آفرینان و معماران ربع قرن تولید و افتخار آفرینی مجتمع فولاد خراسان برگزار شد و تندیس 25 سال تلاش به بهرام سبحانی اهدا شد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O