انتقاد روزنامه اطلاعات از اقدام عجیب آمریکا علیه ایران در آستانه جام جهانی/ تا کی باید با مصلحت اندیشی رفتار کرد؟/ امروز برخورد نشود، قطعا در روز مسابقات رفتارهای دیگری می کنند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۲۷۸۸
اقتصادنیوز: روزنامه اطلاعات با انتقاد از اقدام آمریکا در جایگزینی پرچم ایتالیا به جای پرچم ایران در نمایشگاه جام جهانی در سیاتل نوشت: چنانچه امروز با شیطنت‌ها برخورد نشود، قطعا در روز مسابقات رفتارهای دیگری به اجرا در خواهد آمد که ضربات سنگین تری بر فوتبال کشورمان وارد خواهد آورد.
انتقاد روزنامه اطلاعات از اقدام عجیب آمریکا علیه ایران در آستانه جام جهانی/ تا کی باید با مصلحت اندیشی رفتار کرد؟/ امروز برخورد نشود، قطعا در روز مسابقات رفتارهای دیگری می کنند

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه اطلاعات نوشت: مقامات آمریکایی در اقدامی عجیب و غیرحرفه‌ای در نمایشگاه جام جهانی در سیاتل به جای پرچم ایران، پرچم ایتالیا را قرار دادند!

این در شرایطی است که ایتالیا در مسابقات مقدماتی حذف و جواز حضور در جام جهانی را کسب نکرد و خود فدراسیون فوتبال ایتالیا و مقامات ورزشی این کشور (از جمله وزیر ورزش) پیشنهاد جایگزینی ایران را «غیرممکن و نامناسب» خوانده و قاطعانه رد کرده‌اند و رسماً اعلام کرده‌اند به دنبال جایگزینی ایران نیستند. با اینحال شیطنت‌ها همچنان ادامه دارد.

اما عجیب اینجاست که فدراسیون فوتبال کشورمان در برابر اینگونه اقدامات همچنان سکوت اختیار کرده است. چرا فدراسیون فوتبال فیفا را در جریان قرار نمی‌دهد؟ چرا با فیفا برخورد صورت نمی‌گیرد تا با نام جام جهانی اینگونه شیطنت‌ها نشود؟ تا کی باید با مصلحت اندیشی رفتار کرد؟

چنانچه امروز با شیطنت‌ها برخورد نشود، قطعا در روز مسابقات رفتارهای دیگری به اجرا در خواهد آمد که ضربات سنگین تری بر فوتبال کشورمان وارد خواهد آورد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O