انتقاد از «پروژه‌های خودمحورانه» ترامپ

سخنرانی طوفانی بایدن علیه ترامپ | از زمان بازگشت به قدرت، میلیاردها دلار به جیب زده | او برای پول‌درآوردن رئیس جمهور شد | ترامپ مایه شرمساری آمریکاست

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۳۶۵۴
اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با اشاره به ثروت‌اندوزی ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تصریح کرد: ترامپ از زمان بازگشت به قدرت، میلیاردها دلار به جیب زده است.
سخنرانی طوفانی بایدن علیه ترامپ | از زمان بازگشت به قدرت، میلیاردها دلار به جیب زده | او برای پول‌درآوردن رئیس جمهور شد | ترامپ مایه شرمساری آمریکاست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، جو بایدن، رئیس‌جمهور دموکرات پیشین آمریکا در سخنرانی در گردهمایی سالانه شاخه حزب دموکرات در ایالت مریلند با عنوان «مقابله کن و پیروز شو» به شدت علیه دونالد ترامپ و دولتش موضع‌گیری کرد و خواستار ایستادگی دموکرات‌ها در برابر سیاست‌های وی شد.

به گزارش وبسایت «مریلند مترز»، بایدن در سخنرانی ۱۰ دقیقه‌ای خود که در محل سالنی در شهر هانوفر ایالت مریلند و با حضور مقامات ارشد ایالتی از جمله «وس مور» فرماندار و «آرونا میلر» معاون فرماندار مریلند برگزار شد، ترامپ را به فساد گسترده و سوءاستفاده از مقام ریاست‌جمهوری برای منافع شخصی متهم کرد.

خبر مرتبط
تهدید سناتور آمریکایی علیه ترامپ درباره جنگ ایران/ یا اکنون آن را متوقف می کند یا او را به دادگاه می‌بریم تا مجبورش کنیم

اقتصادنیوز: سناتور آمریکایی درباره جنگ علیه ایران گفت: «ترامپ باید اکنون این جنگ را متوقف کند. در غیر این صورت، او را به دادگاه می‌بریم تا مجبورش کنیم.»

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با اشاره به ثروت‌اندوزی ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تصریح کرد: «ترامپ از زمان بازگشت به قدرت، میلیاردها دلار به جیب زده است. این برای من بهت‌آور است. او هیچ شرمی ندارد و صادقانه بگویم، این مایه شرمساری برای کشور است.»

وی ثروت‌ اندوزی‌های ترامپ و خانواده‌اش با سواستفاده از جایگاه کاخ سفید را «فساد گستاخانه و آشکار» خواند و تاکید کرد: «این فسادی است در مقیاسی که پیش از این در تاریخ آمریکا و در هیچ دولتی دیده نشده است. اما ترامپ اهمیتی نمی‌دهد. پول درآوردن از ریاست جمهوری یکی از دلایلی بود که او می‌خواست رئیس‌جمهور شود.»

بایدن در ادامه با لحنی انتقادی، عملکرد ترامپ در عرصه سیاست خارجی را نیز هدف قرار داد و گفت: «مساله فقط تحریف و تخریب عمدی ناتو و ترجیح پوتین بر متحدان آمریکایی یا تنزل جایگاه ما در چشم جهان به شکلی بی‌سابقه نیست، این یک حقیقت است که او بیشتر از هر رئیس‌جمهور دیگری در تاریخ ایالات متحده جایگاه کشور ما را در برابر چشمان جهانیان تضعیف کرده است.»

وی همچنین به تشریح آنچه «پروژه‌های خودمحورانه» ترامپ خواند، پرداخت و تخریب بخش شرقی کاخ سفید برای احداث سالن رقص، نصب نامش بر مرکز کندی، ساختن یک بنای طاق نصرت به افتخار خود و حتی استخدام مسئول شخصی خودش برای نگهداری حوضچه آینه‌ای مجتمع کاخ سفید را نمونه‌هایی از این رفتار دانست.

شایان ذکر است، در جریان این سخنرانی، فردی که قصد ایجاد وقفه در صحبت‌های بایدن را داشت، با دخالت نیروهای امنیتی از سالن خارج شد.

در این گردهمایی که آغازی بر فصل انتخابات میاندوره‌ای نوامبر تلقی می‌شود، «کریس ون هولن» سناتور دموکرات که از احتمال نامزدی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده خبر داده، طی سخنانی پرشور خطاب به حاضران گفت: «از شما دموکرات‌های مریلند می‌پرسم: آیا سکوت خواهید کرد؟» که جمعیت با فریاد پاسخ دادند: «نه». ون هولن نیز متقابلاً گفت: «قطعاً نه. آیا فرار خواهید کرد؟» و حاضران مجدداً فریاد سر دادند: «نه».

«جیمی راسکین» نماینده کنگره و استاد سابق حقوق اساسی نیز در سخنرانی خود با استناد به قانون اساسی آمریکا، ملی‌گرایی سفیدپوستی مسیحی را فاقد جایگاه در این قانون دانست و با تشویق حاضران اظهار کرد: «کنگره نباید هیچ قانونی در خصوص تثبیت دین یا منع اجرای آزادانه آن وضع کند و هیچ آزمون دینی برای تصدی مناصب عمومی در هیچ سطحی وجود نخواهد داشت.»

فرماندار مریلند نیز که او را از گزینه‌های بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری آینده می‌دانند، ضمن در آغوش کشیدن بایدن روی صحنه، بر لزوم اتحاد حزبی تاکید کرد و گفت: «ما فرصتی منحصربه‌فرد نه فقط برای عقب راندن، بلکه برای پیشروی در اختیار داریم.»

در این مراسم ۹۰ دقیقه‌ای، نام ترامپ دست‌کم ۲۰ بار از سوی سخنرانان مختلف تکرار شد و مقامات حزب دموکرات مریلند ضمن تاکید بر اتحاد، خواستار تدارک سراسری حزب برای رقابت انتخاباتی سوم نوامبر شدند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O