روایت ابطحی از یک نامه اطلاعاتی که رهبر شهید به سید محمد خاتمی دادند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۴۹۵۰
اقتصادنیوز:محمدعلی ابطحی گفت: یک شبی خاتمی از پیش رهبری آمد؛ خیلی عصبانی و ناراحت بود. با اینکه وزارت اطلاعات زیر نظر دولت بود، یکی از مسئولین سطح بالای وزارت اطلاعات راجع به این اتوبوس به رهبری گزارش داده بود که ما چنین و چنان کردیم. اطلاعش به ما نرسیده بود ولی رهبری متن نامه آن بنده خدا را به خاتمی داده بودند.
روایت ابطحی از یک نامه اطلاعاتی که رهبر شهید به سید محمد خاتمی دادند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت خاتمی گفت: رابطه دفتر رهبری و دفتر رئیس‌جمهور خیلی صمیمی، گرم و فعال نبود؛ به طور کلی آنجا مرکز شکایت دولت شده بود و بزرگواری شخص رهبری خیلی جلوی آن را می‌گرفت. 

 ابطحی افزود: یک اتفاق مهم تاریخی بعد از مصاحبه خاتمی با سی‌ان‌ان افتاده بود. خاتمی از مردم عادی آمریکا دعوت کرده بود که بیایند و بروند دولت‌ها کاری نداشته باشند. 

وی تصریح کرد: اولین گروهی که به ایران آمدند، یک عده در هتل استقلال جلوی اتوبوس آن‌ها را گرفتند و تارومارشان کردند. ما هم خیلی متأثر بودیم که دارد این اتفاق می‌افتد، پیگیری می‌کردیم. 

او در ادامه گفت: یک شبی خاتمی از پیش رهبری آمد؛ خیلی عصبانی و ناراحت بود. با اینکه وزارت اطلاعات زیر نظر دولت بود، یکی از مسئولین سطح بالای وزارت اطلاعات راجع به این اتوبوس به رهبری گزارش داده بود که ما چنین و چنان کردیم. اطلاعش به ما نرسیده بود ولی رهبری متن نامه آن بنده خدا را به خاتمی داده بودند برای اینکه کسی از این فضاها سوءاستفاده نکند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O