4 کشته در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ 10 نفر زحمی شدند/ ماجرا چه بود؟

سرویس: اجتماعی کدخبر: ۸۰۴۷۷۵
اقتصادنیوز: یک دستگاه خودرو جنسیس در بلوار وکیل‌آباد(بلوار اقبال لاهوری) با سرعت زیاد منحرف و پس از آن با تجمع‌کنندگان برخورد کرد.
4 کشته در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ 10 نفر زحمی شدند/ ماجرا چه بود؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سه شنبه شب در اثر برخورد یک دستگاه خودرو با تجمع شبانه مردمی در خیابان اقبال لاهوری مشهد چهار نفر جان باختند.

به گزارش استانداری خراسان رضوی، شامگاه سه شنبه بنابر اعلام پلیس راهور مشهد، یک دستگاه خودرو جنسیس در بلوار وکیل‌آباد(بلوار اقبال لاهوری) با سرعت زیاد منحرف و پس از آن با تجمع‌کنندگان برخورد کرد.

براساس این گزارش، در این حادثه چهار نفر فوت و افزون بر ۱۰ نفر زخمی شدند، راننده این خودرو پس از وقوع حادثه دستگیر شده است.

غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی ضمن دستور پیگیری و رسیدگی به موضوع، بر توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O