اثر «ماشه» بر بازار خودرو/ این صنعت آمادگی کافی برای تابآوری دارد؟+ فیلم
اقتصادنیوز: خودروسازی نیز به عنوان یکی از صنایع بزرگ کشور، بی تاثیر از تبعات بازگشت تحریمها نیست، بنابراین این پرسش مطرح است که آیا این صنعت آمادگی لازم و کافی را برای تابآوری دارد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، با فعالسازی مکانسیم ماشه و در صورتی که طی این چند روز اتفاق خاصی رخ ندهد، تحریمهای سازمان ملل علیه ایران که به واسطه برجام لغو شده بود، باز خواهند گشت.
از همین رو، این پرسش مطرح است که تاثیر بازگشت تحریمها بر اقتصاد و صنایع کشور چه خواهد بود؟
در این بین، خودروسازی نیز به عنوان یکی از صنایع بزرگ کشور، بی تاثیر از تبعات بازگشت تحریمها نیست، بنابراین این پرسش مطرح است که آیا این صنعت آمادگی لازم و کافی را برای تابآوری دارد؟
در برنامه این هفته ویراژ، میزبان علی میرزایی کارشناس و پژوهشگر خودرو شدهایم و با وی درباره آینده خودروسازی کشور پس از بازگشت تحریمهای سازمان ملل گفت و گو کردهایم.
ارسال نظر