مجلس: به شکایت فراجا از 4 نماینده رسیدگی می شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۵۲۸۴۲۹
اقتصادنیوز: سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اعلام کرد که به پرونده شکایت فراجا از ۴ نماینده مجلس رسیدگی می شود.
مجلس: به شکایت فراجا از 4 نماینده رسیدگی می شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام موسی غضنفر آبادی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس شورای اسلامی از بررسی شکایت فراجا از 4 تن از نمایندگان در این هیئت خبر داد.

وی افزود: در جلسه بعدی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان که پس از سرکشی وکلای ملت به حوزه‌های انتخابیه برگزار خواهد شد، به این پرونده رسیدگی می‌شود.

شکایت فراجا از 4 نماینده مجلس زیر ذره بین هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با بیان اینکه شکایت فراجا مربوط به اظهارات اخیر این 4 نماینده گشت امنیت اخلاقی و فوت خانم مهسا امینی است، گفت: تعدادی از این نمایندگان توضیحات خود را به هیئت ارسال کرده‌اند و قرار است مابقی نیز توضیحات خود را به هیئت ارائه کنند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O