رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان خود را تسلیم پلیس کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین ناصر عباس جعفری به همراه وزیر ایالت گلگیت بلتستان، عضو مجلس گلگیت بلتستان و صدها تن از اعضای حزب خود دقایقی پیش در شهر راولپندی تسلیم پلیس شدند و به کمپین "سلولهای زندان را با زندانیان پر کنید" پیوستند.
دولت اگر با این فرمان جلو برود، حتی ارزشهای اخلاقی جامعه سقوط خواهد کرد
حجت الاسلام والمسلمین ناصر عباس جعفری پیش از سوار شدن در ون پلیس در گفتگو با خبرنگاران گفتند: ما در پاکستان یک سیاست مستقل میخواهیم، ما میخواهیم تصمیمات پاکستان در اسلام آباد گرفته شوند نه در واشنگتن و دیگر کشورها.
وی افزود: ما غلام کسی نیستم و نمیگذاریم پایگاههای زمینی، دریایی و فضایی کشورمان علیه کشور دیگری استفاده شود و یک وجب خاکمان را به دشمن نمیدهیم.
وی در ادامه گفت: دخالت در امور داخلی پاکستان هرگز قابل قبول نیست.
این مقام حزبی پاکستان تاکید کرد که آمریکا عامل اصلی بی ثباتی در منطقه از جمله تروریسم و ناامنی در پاکستان است و همواره باعث هرج و مرج در کشور و دخالت در امور داخلی شده است.
ارسال نظر